sex-talk
Νέα
Νατάσα Καλογρίδη: Μόλις χώρισε!
Ζώδια
Προβλέψεις Δευτέρα 22 Ιανουαρίου
Νέα
Μάνος Παπαγιάννης: Τι τον ρώτησε η κόρη του για το περιστατικό με την Παυλίδου;
Νέα
Maria Menounos: Ετοιμάζει τον γάμο της στην Ελλάδα
Home / Sex Talk / Βρήκα φωτογραφίες του αγοριού μου με πολλά γυμνά κορίτσια στο κινητό του -Τι να κάνω;

Βρήκα φωτογραφίες του αγοριού μου με πολλά γυμνά κορίτσια στο κινητό του -Τι να κάνω;

angry_woman_mobile_cropped_648

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σε και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Πριν λίγο έλαβα το μήνυμα της Μένιας που αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: Ανακάλυψε στο κινητό του αγοριού της φωτογραφίες κοριτσιών που είχαν κάνει σεξ μαζί του.

Koρίτσια βοήθεια!!! Εδώ και δύο μέρες κοντεύω να τρελαθώ με αυτό που αντίκρισα. Θα σπάσει το κεφάλι μου! Είμαι με ένα παιδί 1,5 χρόνο (από πέρυσι τον Μάιο), είναι 24 και είμαι 22. Σπουδάζουμε στην ίδια σχολή στη Θεσσαλονίκη, δεν συγκατοικούμε, αλλά πολλές φορές μένουμε μαζί. Πριν 2 μέρες λοιπόν, που ήρθε να κοιμηθεί σπίτι, έπαιζα με το κινητό του για πλάκα. Κοιμόταν, όταν ανακάλυψα ένα φακελάκι στο κινητό του με κωδικό. Δοκίμασα την ημερομηνία γέννησης του και το φακελάκι άνοιξε! Μέσα είχε φωτογραφίες από κοπέλες που έχει πάει μαζί τους, γυμνές φωτογραφίες, που τις τραβούσε αυτός κατά τη διάρκεια πολλών στάσεων. Και ναι είναι δικές του φώτο, γιατί φαίνεται και το πόδι του που έχει ένα τατουάζ αετό. Σοκ!!! Έχω πάθει σοκ ΚΑΙ που έβγαζε τέτοιες φωτο ΚΑΙ που τις κρατάει μέχρι σήμερα ενώ είμαστε μαζί. Μιλάμε για πάνω από 20 διαφορετικές κοπέλες και πάνω από 100 φωτογραφίες. Τρέμω και τώρα που γράφω το mail. Βοηθήστε με! Μένια.

Μένια μου, ποιά ακριβώς βοήθεια μπορεί να χρειάζεται κάποιος που ανακαλύπτει το φωτογραφικό άλμπουμ αναμνήσεων ενός τρίτου; Ψυχραιμία! Ασφαλώς πρόκειται για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε προγενέστερο από τη σχέση σας χρόνο, οπότε οποιαδήποτε ανησυχία σου για απιστία, πρέπει να εξανεμιστεί. Κανείς μας δεν είναι μανιτάρι που απλώς φύτρωσε. Όλοι μας έχουμε παρελθόν, προϊστορία, σχέσεις, ερωτικές επαφές με άλλους, αναμνήσεις. Και δεν θα έπρεπε να έχεις δικαίωμα πρόσβασης στις αναμνήσεις του φίλου σου, εφόσον δεν σου το επέτρεψε! Τα αγόρια , πρέπει να ξέρεις, μετρούν μία προς μία τις κοπέλες τους. Οι φωτογραφίες αυτές, δεν είναι τίποτα παραπάνω γι΄αυτόν από παράσημα για τον ίδιο αλλά και…χειροπιαστές αποδείξεις στους φίλους του, ότι τους λέει αλήθεια για τις κατακτήσεις του.Κακώς λοιπόν “πάει να σπάσει το κεφάλι σου” όπως μου γράφεις. Ηρέμησε, κι απόλαυσε στην τελική τον έμπειρο -όπως φαίνεται- ερωτικό παρτενέρ σου. Σκέψου μόνο καλά, όταν θα έρθει η στιγμή να ζητήσει κάποια παρόμοια φωτογραφία από σένα…Θα ήθελες να αποτελείς γυμνό ντοκουμέντο στο κινητό ενός ανθρώπου που η πρόσβαση στα αρχεία του, όπως μόνη σου διαπίστωσες, είναι τόσο μα τόσο απλή;

Μια ματιά ακόμα: Ο σύγυζός μου δεν αντέχει να βλέπει τους γονείς μου -Τι να κάνω;

×