Celebrity News

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου μιλάει για τον έρωτα της ζωής της…

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου είναι πολλή ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είναι ζευγάρι µε τον Θεσσαλονικιό επιχειρηµατία Σάκη Γκιαούρη. Η ίδια μίλησε στη Real για τη σχέση τους.

Πώς νιώθει όταν δημοσιοποιούνται φωτογραφίες και πράγματα για τη σχέση της;

«Εγώ δεν είµαι συνηθισµένη να βγαίνουν τέτοια πράγµατα προς τα έξω. Αισθάνοµαι αµήχανα και άβολα. Μπορεί να φαίνοµαι ένας κοινωνικός και εξωστρεφής άνθρωπος, αλλά δεν µιλώ εύκολα για τα προσωπικά µου».

Είναι κατά του γάμου;

«∆εν είναι και το καλύτερό µου. Τα παραδείγµατα γύρω µας δεν είναι και πάρα πολύ φωτεινά. Το να ζήσουν δύο άνθρωποι µαζί θέλει µεγάλη ωριµότητα, θέλει πολυτέλεια χρόνου, µην πω και χρήµατος (χωρίς να ακουστεί άσχηµα), το οποίο λύνει προβλήµατα για να µπορεί ο καθένας να µην είναι κτητικός, να µην έχει απαιτήσεις τρελές. Να µη θεωρεί τον άλλον κτήµα του ξαφνικά. Βλέπω ότι τα ζευγάρια που µένουν µαζί αλλοιώνονται. Εκεί είναι που χρειάζεται η ισορροπία. Με τροµάζει µια ρουτίνα που αρχίζει να γίνεται δύσκολη και όχι πολύ ευχάριστη. Εν ολίγοις δεν είµαι υπέρ του γάµου».

Θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδάκι;

«∆εν αποκλείω τίποτα, αλλά δεν είναι στα σχέδια ούτε στις επιθυµίες µου. ∆εν είµαστε όλοι οι άνθρωποι για όλα. Και αν το συνειδητοποιούµε, είναι πολύ πιο ξεκάθαρο και έντιµο. ∆εν χρειάζεται να συµβεί κάτι επειδή έτσι είναι η ροή της κοινωνίας. ∆εν ισχύει πια αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη από αγκαλιά, φαγητό, αγάπη. Θα υιοθετούσα παιδί πολύ πιο εύκολα από το να κάνω ένα παιδί. Πάρα πολύ πιο εύκολα… Το να κάνω παιδί δεν είναι ιδιαίτερη επιθυµία µου. Με τροµάζει πολύ από τη µια και από την άλλη είµαι συνειδητοποιηµένη ότι ακόµη στη ζωή µου θέλω µια άλλου τύπου ελευθερία για να κάνω πράγµατα».
androutsou-2