Celebrity News

Σοκαρισμένη η Θεσσαλονίκη από τον τραγικό θάνατο της κόρης του Στέλιου Παπαθεμελή, μετά από απίστευτο δυστύχημα

 

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μετά από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην κόρη του πολιτικού Στέλιου Παπαθεμελή, το απόγευμα της Τετάρτης. Η άτυχη γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι 7ου ορόφου όταν βγήκε να φτιάξει το κοντάρι σημαίας που βρισκόταν εκεί.

Για άγνωστο λόγο έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό. Ο γνωστός πολιτικός σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά το τραγικό, απροσδόκητο γεγονός προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. «Αφήστε με στον πόνο μου, έχασα το παιδί μου», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το protothema.gr όπου μίλησε συνεργάτιδα του πολιτικού, η κόρη του ήταν μια κοπέλα εξαιρετικά χαμηλών τόνων που ασχολούταν με την τέχνη και τα τελευταία βοηθούσε και στο πολιτικό γραφείο του πατέρα της. «Της άρεσε ο χορός, η ζωγραφική και ήταν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο πλάσμα. Ήταν ένας άγγελος», δήλωσε στο protothema.gr η Μαρία Ιωαννίδου, συνεργάτης του Στέλιου Παπαθεμελή