Παιδί
Ένα μικρό mall για τη μαμά και το παιδί: Άνοιξε τις πόρτες του και βρεθήκαμε εκεί για να σου μεταφέρουμε την εμπειρία που ζήσαμε!
Μακιγιάζ
H Charlize Theron άφησε την κόρη της να της κάνει το make up και πρέπει να δείτε το αποτέλεσμα!
Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020!
Tips & Trends
Η καζάκα επέστρεψε: Δες 3 τρόπους για να την προσθέσεις στα καθημερινά σου looks
Home / Best of TV / Άγριες Μέλισσες: Εξαφανίζεται ο Μελέτης!

Άγριες Μέλισσες: Εξαφανίζεται ο Μελέτης!

Πολλές εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν το προσεχές διάστημα στις «Άγριες Μέλισσες» γύρω από το θέμα του παιδιού της Ανέτ και τον Μελέτη που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα spoilers για την σειρά φαίνεται πως είναι ο γιος της.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο TV O’ CLOCK για τις «Άγριες Μέλισσες» η Σοφία Τσίρκα, η Ανέτ είναι αποφασισμένη να ψάξει για το χαμένο παιδί της με τη βοήθεια του Νέστορα. Ο ταξίαρχος υπόσχεται να την βοηθήσει και αρχίζει αμέσως τις έρευνες. Έτσι, λίγο αργότερα, η Ανέτ πληροφορείται από τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της.

Την ίδια στιγμή ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του. Ο Μελέτης ανακαλύπτει μία σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη κι εκείνος τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί.

Από την άλλη, ο Δούκας αντιλαμβάνεται το έντονο ενδιαφέρον του Μελέτη προς την κόρη του και υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη. Μάλιστα, όταν ο Δούκας μαθαίνει πως ο γαμπρός του και ο Μελέτης καβγάδισαν, προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν και οι αποκαλύψεις τον συγκλονίζουν.

Ο Δούκας βλέπει στον στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη και επιβεβαιώνονται οι υποψίες του. Ο Δούκας αποφασίζει να μην αφήσει ατιμώρητο τον Μελέτη και τον εκδικείται με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο. Λίγες ώρες μετά, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη αναστατώνονται καθώς αντιλαμβάνονται πως ο Μελέτης έχει εξαφανιστεί χωρίς να δώσει σημεία ζωής σε κανέναν.

Διαβάστε ακόμα:

Χείμαρρος η Γιώτα του Masterchef! «Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν!»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: “Έχω κάνει αποτυχίες και δεν μου αρέσουν. Ούτε οι ρυτίδες μου αρέσουν!”

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος Έλληνας τραγουδιστής πήρε πτυχίο αστρολογίας!

×