Μαλλιά
Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε αν θέλετε να έχετε υγιή μαλλιά
Star Style
5 τρόποι για να υιοθετήσεις το leather trend όπως κάνει η Φαίη μας
Editor's choice
Θέλετε πλούσια φρύδια; 4 σούπερ αποτελεσματικοί τρόποι για να το καταφέρετε!
Tips & Trends
4 τρόποι για να κρατήσεις την τσάντα σου σαν influencer αυτή τη σεζόν !
Home / Best of TV / Άννα Παναγιωτοπούλου: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρνε για κάθε επεισόδιο του Ντόλτσε Βίτα!

Άννα Παναγιωτοπούλου: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρνε για κάθε επεισόδιο του Ντόλτσε Βίτα!

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε η Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία μίλησε τόσο για επαγγελματικά, όσο και για προσωπικά της θέματα. Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από τηλεοπτικές επιτυχίες στην τηλεόραση και εύλογα θα αναρωτιόταν κανείς αν έχει βγάλει αρκετά χρήματα από αυτή.

“Από την τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, η συμφωνία ήταν αυτή. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν κιόλας”, ανέφερε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

Για την ιστορία, το Ντόλτσε Βίτα προβλήθηκε από το MEGA την περίοδο 1995-1997 και η διάρκεια του ήταν 70 επεισόδια υψηλής τηλεθέασης. Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν η πρωταγωνίστρια, οπότε μπορείτε να υπολογίσετε το συνολικό ποσό της αμοιβής της από αυτή τη δουλειά.

Ο γιος της και η Μαντάμ Σουσού

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η συμμετοχή της σε σημαντικές δουλειές, της στέρησε χρόνο με την οικογένεια της: “Με τις δουλειές μου δεν είχα καθόλου χρόνο για την οικογένεια μου, για το παιδί μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να λέει ότι είμαι η μητέρα του στο σχολείο γιατί ντρεπόταν. Του έγραφαν γράμματα στο σχολείο, “αγαπητή Κάθριν” από τον ρόλο μου στη Μαντάμ Σουσού. Νόμιζε ότι είναι μια δουλειά που ο κόσμος γελάει με αυτό, άρα κορόιδευουν τη μάνα του”!

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Αναφερόμενη στην απώλεια του συζύγου της, αποκάλυψε πως της στάθηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου: “Όταν έχασα τον άντρα μου η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είχε κατσικωθεί στο σπίτι μου και δεν έφευγε για να με στηρίξει. Ο άντρας μου πέθανε στον καναπέ, του μιλούσα και νόμιζα ότι κοιμόταν. Ήταν δώρο για τον άντρα μου που έφυγε έτσι στον ύπνο του, δεν κατάλαβε τίποτα”.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ιδιαίτερα καυστική έγινε όταν σχολίασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για τον οποίο είπε πως δεν είναι ταλαντούχος: “Δε συνεργάζομαι με παιδιά που είναι από άλλους χώρους στο θέατρο. Δε συμφωνώ με αυτό, καθόλου! Δε θα έπαιζα με τον Ντάνο σε καμία περίπτωση, δεν είναι Survivor το θέατρο. Τον είδα μια φορά, όμορφος είναι, αλλά δεν είναι ο μόνος όμορφος που δεν είναι ταλαντούχος”!

Ο Μάρκος Σεφερλής

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή μετά τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον και προκάλεσαν ντόρο. “Δεν έχω τίποτα με τον Μάρκο Σεφερλή, απλά δεν τον θεωρώ συνάδελφο μου. Δεν γελάω εγώ με αυτά τα αστεία. Τυχαία  μια φορά είδα μια παράσταση του Σεφερλή και με είχε ενοχλήσει κάτι που εκείνος μπορεί να το έκανε για καλό. Είχε βγάλει ένα μωρό που ήταν γέρος και απόρησα, γιατί υποτίθεται το έκανε για να γελάσει ο κόσμος. Αργότερα έμαθα ότι πλήρωνε τη μητέρα του για να του κάνει θεραπείες”!

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Πετρουλάκη: “Πάει, καταστραφήκαμε”!

×