Ζώδια
Αυτά είναι τα κοπλιμέντα που θέλει να ακούει το κάθε ζώδιο!
Μαλλιά
Οι celebrities αποδεικνύουν πως οι αλογοουρές είναι πάντα θηλυκές και κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις
Άσκηση
Χάσε κιλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας! Τα 5 apps που πρέπει να κατεβάσεις στο κινητό σου!
Editor's choice
Η Emma Roberts έβαψε τα μαλλιά της και θέλουμε να μας πείτε τη γνώμη σας
Home / Best of TV / Απίστευτη αποκάλυψη: “Είχα περιστατικό σωματικού βιασμού στον στρατό. Ο θύτης ήρθε σε συναυλία και μου ζήτησε συγγνώμη”!

Απίστευτη αποκάλυψη: “Είχα περιστατικό σωματικού βιασμού στον στρατό. Ο θύτης ήρθε σε συναυλία και μου ζήτησε συγγνώμη”!

Το βράδυ της Δευτέρας (28/01) πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης, “Η σιωπή δεν είναι χρυσός”. Ένα έργο για το bullying, το οποίο έχει ως σκοπό να υπενθυμίσει σε όσους βιώνουν μια τέτοια κατάσταση ότι πρέπει να μιλήσουν για να απαλλαχτούν από αυτήν.

Δημιουργός του έργου είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίουο οποίος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και ανέφερε πως εμπνεύστηκε από το τραγικό περιστατικό με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και από δικά του βιώματα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σωματικό βιασμό που δέχτηκε στον στρατό.

“Αν δεν είχα τους γονείς μου μπορεί να οδηγούμουν σε πολύ άσχημα… Ήταν ένα περιστατικό σωματικού βιασμού στον στρατό που ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν και ψυχολογική και σωματική και λεκτική βία, ένας συνδυασμός πραγμάτων που με γονάτισε. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί από εκεί και πέρα αποφάσισα ότι θα μιλήσω, θα καταγγείλω και κατάφερα και νίκησα. Τη στιγμή που το κατήγγειλα, όλα αυτά άλλαξαν. Πήγα τις προάλλες για συναυλία στην Κύπρο και δεν θα το πιστέψετε. Αυτός ο στρατιώτης που είχε συμβεί αυτό το περιστατικό, ήρθε στη συναυλία, ήρθε και μου μίλησε και μου ζήτησε συγγνώμη. Αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να το πούμε, ότι δεν είναι αργά για να μετανιώσουμε και να διορθώσουμε πράγματα που έχουν συμβεί, όσο σκληρό και αν είναι.”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τα σχόλια που έγιναν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμη:

Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

×