Μαλλιά
Το νέο κούρεμα της Dua Lipa είναι ακόμη πιο εκκεντρικό από το χρώμα
Ιδέες Διακόσμησης
Τα πιο κατάλληλα χρώματα για βρεφικά υπνοδωμάτια!
DIY
Σήμερα θα κάνετε την πιο αγνή και φυσική μάσκα μαλλιών με ένα και μόνο συστατικό
Το look της Φαίης
Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17-21/2
Home / Best of TV / Αποκάλυψη στο Πρω1νό για τη Γαστεράτου: “Ακούστηκε και το όνομα της Ράλλη και έγινε ένα…”

Αποκάλυψη στο Πρω1νό για τη Γαστεράτου: “Ακούστηκε και το όνομα της Ράλλη και έγινε ένα…”

Η Μαντώ Γαστεράτου σε δηλώσεις το βράδυ της Τρίτης, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην αποχώρηση της από τον Ant1 και στην εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Epsilon. 

«Δεν αισθάνομαι πέτρα του σκανδάλου… Βρισκόμουν σε συζητήσεις και με τα δύο κανάλια και με τον ΑΝΤ1 και με το Έψιλον, δεν είχα συμβόλαιο με κανένα από τα δύο κανάλια. Μου έγιναν αυτές οι προτάσεις και κατέληξα σε μία από τις δύο… Ναι υπέγραψα στο Έψιλον. Θα είναι μία καθημερινή εκπομπή. Ξεκινάμε στις αρχές Ιουλίου…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Απόσπασμα των δηλώσεων της προβλήθηκε στο Πρω1νό και τα σχόλια… “πήραν” φωτιά. Πρώτος ο Θέμης Γεωργαντάς έσπευσε να αναφέρει: «Είχα ακούσει  ότι θα παρουσιάσει την καλοκαιρινή εκπομπή με τον Αναδιώτη και μετά μαθαίνουμε ότι μιλά με το Epsilon tv, μετά έρχεται στον ΑΝΤ1 και μετά λέει ότι έκλεισε στο Epsilon. Έτσι όπως ακούστηκε το όνομά της, νομίζω της έκανε κακό. Φάνηκε ότι μιλά ταυτόχρονα με δύο κανάλια. Δεν είναι ωραίο να φαίνεται ταυτόχρονα ότι μιλάς με δύο κανάλια».

Αμέσως η Σοφία Τουντούρη πήρε τον λόγο, κάνοντας μια αποκάλυψη για το παρασκήνιο της αποχώρησης της παρουσιάστριας από τον Ant1. «Η Μαντώ είχε κληθεί να είναι με τον Αναδιώτη, αλλά στη συνέχεια της είπαν ότι θα είναι και άλλοι άνθρωποι μαζί. Θα είναι μια ωραία παρέα. Ακούστηκε και το όνομα της Νικολέττας Ράλλη και έγινε ένα…», τόνισε, με τη Φαίη να της λέει γελώντας: «Μόλις είπες ότι δεν ήθελε τη Ράλλη…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες δηλώσεις για το μπέρδεμα Ant1-Epsilon και η εκπομπή που θα παρουσιάσει!

×