Άσκηση
Top 3: Αυτές είναι οι πιο εύκολες και αποτελεσματικές ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά!
Star Style
Οι σχεδιαστές μόδας προειδοποιούν: «Φέτος επενδύουμε στα πλεκτά!»
Editor's choice
Ξεχάστε τα extensions και δείτε τις μάσκαρα που θα χαρίσουν συγκλονιστικό μήκος στις βλεφαρίδες
Tips & Trends
H Victoria Beckham δημιούργησε τα πιο ωραία office looks που θα σε πείσουν να ανανεώσεις το στιλ σου!
Home / Best of TV / Μπάγια Αντωνοπούλου: «Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη»

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη»

Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί ένα θέμα ύστερα από την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του Γιώργου Ππαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα». Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε στην εκπομπή του για την απουσία της δημοσιογράφου και συγκεκριμένα είπε απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό:

«Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του.

Ωστόσο σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής σε ένα μήνυμα που έστειλε στενή συνεργάτιδα της Μπάγιας Αντωνοπούλου στη Ναταλία. Η Ναταλία τόνισε πως μέσα από αυτό το μήνυμα φαίνεται ξεκάθαρα πως η Μπάγια δεν πρόκειται να επιστρέψει στην εκπομπή καθώς αυτό δεν είναι το πρώτο θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Παπαδάκη και πως στο παρελθόν έχουν υπάρχει και άλλες εντάσεις μεταξύ τους.

Φήμες κάνουν λόγο πως ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε σε έντονο τόνο στην Μπάγια και την επίπληξε επειδή ασχολούνταν αρκετή ώρα με το κινητό της. Η δημοσιογράφος εκνευρίστηκε με το σχόλιο του παρουσιαστή και από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά στην εκπομπή. Πάντως η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι εδώ και αρκετά χρόνια συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη και ουδέποτε ακούστηκε κάτι αρνητικό για την επαγγελματική τους σχέση. Αναμένουμε λοιπόν για τις τηλεοπτικές εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα: Η Μπάγια Αντωνοπούλου δημοσίευσε φωτογραφία της νύφης Μαντώ Γαστεράτου

×