Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα διακοσμήσετε με στυλ τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας!
Love Your Body
Τα λάδια σώματος που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη λάμψη και απαλότητα!
Μαλλιά
10 χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας απόψε -Είτε είστε στο νησί, είτε στην πόλη!
Το look της Φαίης
Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 1-5/6 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;
Home / Best of TV / Γιάννης Μπέζος: «Από τότε που έκανα του Απαράδεκτους δεν έχει αλλάξει τίποτα…»

Γιάννης Μπέζος: «Από τότε που έκανα του Απαράδεκτους δεν έχει αλλάξει τίποτα…»

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη στο Τηλέραμα και αποκάλυψε πως η τηλεόραση του φαίνεται ίδια από τότε που έκανε τους Απαράδεκτους μέχρι σήμερα…

Δες παρακάτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του.

Πόσο έχει αλλάξει η δουλειά στην τηλεόραση από τότε που κάνα­τε τους «Απαράδεκτους» μέχρι σήμερα;

«Είναι οι ίδιοι ρυθμοί και οι ίδιες συνθήκες, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Τα τεχνικά θέματα έχουν αλλάξει μόνο. Και τότε μη φανταστείτε ότι οι παραγωγές ήταν πολύ ακριβές, παρόλο που οι εποχές ήταν πολύ καλές. Οι αμοιβές ήταν καλύτερες, αλλά σαν συνθήκες παραγωγής · νομίζω ότι είναι στο ίδιο κλίμα».

Έχετε κάποιο όνειρο που δεν έχετε πραγματοποιήσει στην τηλεόραση;

«Ως φιλοδοξία, θα ήθελα να γί­νει κάτι πιο μεγάλο, με την έννοια όχι μόνο της παραγωγής, αλλά κάτι που να έχει μια γενικότερη αναφορά στη χώρα μας. Να μην περιοριζόμαστε δηλαδή σε αυτές τις σειρές που έχουν να κάνουν με ερωτικές ιστορίες. Κάτι πιο μεγαλόπνοο…».

Θεατρικά τι ετοιμάζετε;

«Από τις 2 Ιουλίου θα κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα το περσινό μας έργο “Οι γαμπροί της Ευτυχίας” των Τσιφόρου – Βασιλειάδη, με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, και τον χειμώνα στο θέατρο “Προσκήνιο” θα κάνουμε το “-Ξενοδοχείο ο Πα­ράδεισος” του Ζορζ Φεϊντό, μια μεγάλη κωμωδία σε μου­σική διασκευή, με τον Φοίβο Δεληβοριά».

Τα ΜΜΕ σας έχουν φερθεί καλά;

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη δημοσιότητα. Εξαρτάται ποιος σε ρω­τάει, ποια είναι η πρόθεση του, αν ξέρει γράμματα, γιατί είναι και αυτό, αν καταλαβαίνει πού μιλάει… Δεν περιμένω κάτι από τους ανθρώπους, δεν έχω απαιτήσεις. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν έχω κανένα πρόβλημα και υπάρχουν άλλοι που μου είναι αδιάφοροι. Δεν έχω έχθρα και μίσος για κανέναν, ούτε φθονώ κάποιους ανθρώπους. Τα μέσα είναι πια πολλά και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα το πάρω εγώ σοβαρά»

Διαβάστε ακόμα: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει πρώτη φορά φέτος με μπικίνι και σορτς και «ρίχνει» το instagram

×