Ζώδια
Αυτό είναι το ιδανικό ραντεβού για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου (Part II)
News & Trends
3+1 μαθήματα ομορφιάς από τα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη
Ιδέες Διακόσμησης
Τέλος στο χάος! Πώς να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη σας
Μαλλιά
To νέο hair look της Kristen Stewart της χαρίζει τον τίτλο της πιο cool παρουσίας στο κόκκινο χαλί
Home / Best of TV / Γιώργος Παπαδάκης για Μπάγια Αντωνοπούλου: “Μίλησαν άνθρωποι οι οποίοι…”

Γιώργος Παπαδάκης για Μπάγια Αντωνοπούλου: “Μίλησαν άνθρωποι οι οποίοι…”

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το “Καλημέρα Ελλάδα” και χωρίς να θέλει να αναφερθεί αναλυτικά, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν τσακωθεί.

“Εγώ δεν έχω μαλώσει ποτέ μου. Εγώ στην εκπομπή είμαι πατέρας. Ο πατέρας δεν μαλώνει με το παιδί του και δε μιλιέται μετά το παιδί με τον πατέρα. Εμείς έχουμε και τις εκρήξεις μας και τις φωνές μας και τα υπόλοιπα τρία λεπτά είμαστε μια χαρά. Δε σου λέω για προηγούμενες δουλειές. Από το 1992 έχουν περάσει πάνω από 200 παιδιά που η πρώτη τους εμπειρία ήταν στο Καλημέρα Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή διαπρέπουν. Εμένα το χαίρεται η ψυχή μου αυτό το πράγμα. Το χαίρομαι. Όταν μου λένε “Γιώργο θα φύγω” τους λέω “με την ευχή μου”. Αλλά τους λέω ένα πράγμα. “Μη μου το πεις μετά. Θα μου το πεις πριν φύγεις”.

Για την Μπάγια έχουν μιλήσει όλοι, εκτός από μένα. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μη μίλησε για μένα. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Της το αξίζει και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά. Βρεθήκαμε στον δρόμο και χαιρετηθήκαμε και φιληθήκαμε. Παραμονή Χριστουγέννων!”, τόνισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Άση Μπήλιου: “Mε υιοθέτησαν όταν ήμουν τριών ημερών. Ο λόγος που με έδωσαν ήταν αστείος”!

×