nomads

Η Φαίη απαντά για το ρεπορτάζ του “Πρω1νού” για τον γάμο Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου

Τις προηγούμενες ημέρες, μετά από ρεπορτάζ που έκαναν συνεργάτες του “Πρω1νού” αποκάλυψαν πως η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σύρο. Ωστόσο, ο γάμος του ζευγαριού δεν πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (4/6) όπως είχε αναφερθεί στην πρωινή εκπομπή του ANT1. 

Σήμερα, η Φαίη κατά τη διάρκεια του “Πρω1νού” πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε για το ρεπορτάζ που έγινε για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου ΠαπαγεωργίουΕξήγησε πως η πληροφορία της χαρμόσυνης είδησης ήρθε και μέσα από το κανάλι, αλλά επιβεβαιώθηκε και από άτομα που θα ήταν στον γάμο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Δεν το κάνω συχνά, το κάνω όταν αισθάνομαι ότι πρέπει και χθες αισθάνθηκα ότι αμφισβητείται η πρόθεση. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις, από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος. Οφείλω να μιλήσω για ένα ρεπορτάζ που παίξαμε την Πέμπτη σχετικά με τον γάμο της πολύ όμορφης και γλυκιάς Δανάης Μιχαλάκη με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου. Είχαμε βγει στην εκπομπή την Πέμπτη και είχαμε πει ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή.

Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ, πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Το καταλαβαίνουμε όλοι, ότι δεν ήταν κάτι που είχαμε άγχος και ασχολούμασταν όλη την ημέρα με αυτό και ξαφνικά τρελαθήκαμε και βγήκαμε την Πέμπτη το πρωί με χαρά να ευχηθούμε για το γάμο. Κάπως έγινε όλο αυτό, εκεί θέλω να καταλήξω. Αυτό το ζευγάρι ήδη ήταν γνωστό, ήδη έχει υπάρξει σε εξώφυλλα περιοδικών και έχουν ανακοινώσει ότι είναι μαζί.

Όταν ο Βασίλης Μπουζιώτης, που γράφει στη Real, είπε ότι ο γάμος θα γίνει τον Αύγουστο, εμείς ουδέποτε ασχοληθήκαμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Αν ήταν κάτι που μας έκαιγε πολύ θα είχαμε κάνει αναπαραγωγή αυτής της είδησης. Προφανώς για να το πούμε την Πέμπτη, με όλη την καλή πρόθεση, γιατί αυτή δεν θέλω να αμφισβητείται, το είπαμε γιατί από το κανάλι μας ήρθε αυτή η πληροφορία.

Και λέμε “να το πούμε;” και μας είπαν ότι είναι χαριτωμένο, ότι έχει βγει ούτως ή άλλως, πείτε το. Και έτσι, λοιπόν το είπαμε, με όλη την καλή διάθεση. Πόσο μάλλον όταν αυτό επιβεβαιώνεται από ανθρώπους που θα ήταν εκεί… Και έρχεται και μια πληροφορία μέσα από το κανάλι και από ανθρώπους που 99.9% αυτά που λένε ισχύουν και είμαστε στον ANT1, γι’ αυτό τον λόγο το είπαμε.

Για μένα είναι κάποια θέματα, όπως τα υγείας, οι εγκυμοσύνες, που δεν τα θίγεις ποτέ. Αυτό, επειδή είχε γραφτεί το είπαμε και λέω ξανά, ότι ήταν μια πληροφορία που ήρθε μέσα από το κανάλι. Όταν, λοιπόν, δεν σε παίρνουν εκείνη την ώρα να σου πουν “μην το παίζεις” ή “δεν ισχύει”, παίρνει άνθρωπος της εκπομπής να ρωτήσει και δεν λες τίποτα και μετά βλέπω, ότι η ίδια η Δανάη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα άλλο κανάλι για να τοποθετηθεί, γιατί αυτό της ταιριάζει, οφείλω να πω ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση, ούτε θα στέλναμε κάμερα.

Για μένα υπήρχε αυτή η πληροφορία, δεν μπορώ να μην πιστέψω ανθρώπους που συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια εδώ στον ANT1, γιατί εκεί συμβαίνει κάτι άλλο, ότι δεν εμπιστεύονται εμένα και είναι σοβαρά κάποια θέματα. Για μένα ισχύει η πληροφορία, το ότι δεν έγινε είναι άλλο θέμα. Απλώς και προς τα πρόσωπα που το διάβασαν και προς τα site που έγραψαν ότι διαψεύδει το Πρωινό, υπήρχε η πληροφορία και υπήρχε μέσα από το σταθμό, οπότε κάτι άλλο συνέβη.

Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να το διαψεύσω, δεν μου ζητήθηκε ποτέ να μην το παίξω, δεν είμαστε τρελοί, κάπως μας ήρθε. Είπαμε κάτι με χαρά, δεν θίξαμε κάποιον… Υπήρχε η πληροφορία και θα μπορούσε να πάρεις κάποιος να πει να το διαψεύσουμε ή να μην το παίξουμε. Κανείς δεν είπε τίποτα. Αλλά οφείλω να πω και εγώ κάτι, σαν εκπομπή, δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Ήθελα να τοποθετηθώ γιατί και εμείς τα έχουμε καλά με τα μυαλά μας”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Λιάγκας: Οι παρενέργειες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου και ο on air διάλογος με τη Φαίη!

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ζευγάρι!

Τριαντάφυλλος: Οι πρώτες εικόνες με τη σύζυγό του, Δήμητρα και τον γιο τους!