Watchlist

Η Σάντρα Βουτσά απαντά στη Θεανώ Παπασπύρου: «Αν θέλει να βγω να μιλήσω κι εγώ ανοιχτά για όλα…»

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη και μίλησε για τους πίνακες που έχει αφήσει στις κόρες του ο Κώστας Βουτσάς κι όμως έχει στην κατοχή της η δεύτερη σύζυγός του, Θεανώ Παπασπύρου

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε την Θεανώ Παπασπύρου πως δεν σέβεται την επιθυμία του ηθοποιού, η οποία ήταν οι πίνακες να περάσουν στα χέρια των κόρων του.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε. 

Λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης, η Θεανώ Παπασπύρου σε επικοινωνία που είχε με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έδωσε τη δική της απάντηση στη Σάντρα Βουτσά. 

«Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της και ότι μέχρι και τελευταία στιγμή η ίδια, η Θεανώ Παπασπύρου, ήταν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του και είχαν μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήταν αγαπημένοι», είπε η Φαίη. 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη και σύμφωνα με όσα γράφει στην εφημερίδα Espresso ο Ηλίας Μαραβέγιας, ο ίδιος επικοινώνησε εκ νέου με την Σάντρα Βουτσά προκειμένου να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Πρώτα απ’ όλα από που ξέρει η κυρία Παπασπύρου ότι έχω κάνει αποποίηση; Έψαξε τα προσωπικά μου δεδομένα και τα βγάζει στη φόρα; Αν η κυρία Παπασπύρου θέλει να βγω να μιλήσω κι εγώ ανοιχτά για όλα ευχαρίστως, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω. Όσον αφορά το θέμα με τους πίνακες, δε μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν με την περιουσία. Είναι ένα δώρο που ήθελε να κάνει ο πατέρας μου στις τρεις κόρες του μετά το θάνατο του, δεν έχει να κάνει με περιουσιακά στοιχεία. Αλλά ακόμη κι έτσι να ήταν, έχει κάποιο χαρτί στα χέρια της η κυρία Παπασπύρου που λέει ότι ο Κώστας Βουτσάς της έχει αφήσει τους πίνακες; Ας μας το φέρει αν το έχει! Η κυρία Παπασπύρου απλώς ανέλαβε να φυλάξει το δώρο του πατέρα μας επειδή εκείνος της είχε εμπιστοσύνη ότι θα έκανε αυτό που πρέπει όταν θα ερχόταν η ώρα της μοιρασιάς. Από που κι ως που η πρώην-πρώην σύζυγος -γιατί ο πατέρας μου έκανε άλλους δυο γάμους μετά, άρα είναι διπλά πρώην!- κανονίζει και αποφασίζει για το δώρο που ήθελε να μας κάνει οι πατέρας μας; Με ποιο δικαίωμα η πρώην-πρώην σύζυγος κρατάει το δώρο του πατέρα μας; Θα έπρεπε να είχε σεβαστεί την επιθυμία του πέρα από τα τυπικά», δήλωσε η Σάντρα Βουτσά στην εφημερίδα.

Σχολιάζοντας κατόπιν το κομμάτι της δήλωσης της Θεανώς Παπασπύρου πως ήταν κοντά στον Κώστα Βουτσά ως το τέλος της ζωής του, η Σάντρα Βουτσά εξέφρασε ανοιχτά τις αντιρρήσεις της.

«Η κυρία Παπασπύρου δεν ήταν δίπλα στον Κώστα Βουτσά μέχρι το τέλος, διότι είχαν χωρίσει  πάνω από 20 χρόνια και τα τελευταία 8 εκείνος  ήταν παντρεμένος με την Αλίκη Κατσαβού. Δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με τη Θεανώ Παπασπύρου, είχαν τις σχέσεις που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που έχει μαζί παιδιά και μάλιστα μεγάλα. Ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια είχαν πολύ αραιές και τυπικές σχέσεις. Ο πατέρας μου, τα τελευταία χρόνια, είχε περάσει μια  δύσκολη κατάσταση λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως όλοι οι Έλληνες. Διότι, όπως ξέρουμε όλοι, η δουλειά του ηθοποιού δεν είναι στάνταρ κι αυτό συμβαίνει σε όλους, κομπάρσους και πρωταγωνιστές. Όλοι πρέπει να ψάχνουν για δουλειά δυο φορές το χρόνο κι αυτό ίσχυε και για τον πατέρα μου. Δεν είδα την κυρία Παπασπύρου όλα αυτά τα χρόνια να τον  είχε βοηθήσει σε κάτι. Επειδή οι αδελφές μου ήταν στο εξωτερικό, εγώ ήμουν αυτή που έτρεχα και έβρισκα επαγγελματικές λύσεις επαγγελματικές για τον πατέρα μου. Η κυρία Παπασπύρου δεν ασχολήθηκε ποτέ να τον βοηθήσει πουθενά», κατέληξε η Σάντρα Βουτσά.

Διαβάστε ακόμα:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η συμβίωση στο σπίτι και ο πιο συχνός λόγος διαφωνίας τους

Ελευθερία Ελευθερίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor και το νέο της look!

Ανδρέας Βούλγαρης: Το μήνυμά του μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό