nomads

Ηλιούπολη: Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης: Πάνω από 30 φορές τη βίασε ο πατέρας της

Έναν απίστευτο εφιάλτη που ξεπερνά κάθε φαντασία περιγράφει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 19χρονη κοπέλα που κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα της και έναν αστυνομικό, ο οποίος την εξέδιδε και την βίαζε. Τα όσα περιγράφει η νεαρή γυναίκα στην προανακριτική της απολογία πραγματικά σοκάρουν.

Η 19χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι συνολικά βιάστηκε από τον πατέρα της πάνω από 30 φορές, όταν ήταν μόνοι στο σπίτι με αποτέλεσμα ο αδερφός και η μητέρα της να μην το γνωρίζουν. Σε ό,τι αφορά τον επίορκο αστυνομικό, που την πλησίασε με το πρόσχημα ότι ήθελε να συνάψει δεσμό μαζί της, η 19χρονη αναφέρει ότι την υποχρέωνε να εκδίδεται σε καθημερινή βάση κλείνοντας της 3-4 ραντεβού. Για να την αναγκάσει, δε, στις πράξεις αυτές την χτυπούσε, την κλείδωνε στο σπίτι, την βίαζε, της έδινε ναρκωτικά και την κούρεψε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η νεαρή γυναίκα, που κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι – κολαστήριο του αστυνομικού το περασμένο Σάββατο, αναφέρεται και σε άλλα πρόσωπα που αποτελούσαν το άρρωστο περιβάλλον του κατηγορουμένου, με τον οποίο συγκατοίκησε τον τελευταίο μήνα, οπότε και άρχισε ο εφιάλτης της.

Αναφερόμενη στον πατέρα της (ο οποίος προφυλακίστηκε σήμερα όπως και ο αστυνομικός) κατέθεσε ότι εκείνος την βίασε για πρώτη φορά όταν ήταν 11 ετών, ενώ η τελευταία φορά ήταν όταν ήταν 17 ετών πριν τα γενέθλια της. Η νεαρή γυναίκα είπε πως βιάστηκε από τον πατέρα της 30 φορές, όταν ήταν μόνοι στο σπίτι ενώ, εξαιτίας της καραντίνας του κορωνοϊού, ο κατηγορούμενος δεν μπόρεσε να συνεχίσει να την βιάζει, καθώς ήταν πάντα παρόντες η μητέρα ή ο αδερφός της στο σπίτι.

Καταθέτοντας για τον επίορκο αστυνομικό, η 19χρονη είπε στην προανακριτική της απολογία: «Πριν ενάμιση μήνα περίπου γνώρισα τον αστυνομικό Δ. Μπ. μέσω ενός κοινού γνωστού μας ο οποίος δουλεύει ως ντελιβεράς σε μία καφετέρια. Με τον Δ είχαμε ερωτική σχέση και τις πρώτες μέρες τα πηγαίναμε πολύ καλά και συγκατοικήσαμε μετά από μία βδομάδα περίπου αφού γνωριστήκαμε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη. Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ. Λ. έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες το κατονομάζει και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ. χωρίς να γνωρίζω ποιό είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site. Όταν μου έγινε η πρόταση από το Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους».

Περισσότερα στο protothema.gr 

Διαβάστε ακόμη:

Λευτέρης Πανταζής: Μιλά για τη συνεργασία του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη!

Δημήτρης Σκουλός: Η νέα φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του μέσα από το μαιευτήριο

Τόνυ Δημητρίου: “Έρχονταν στο μαγαζί που έχω γυναίκες και μου έλεγαν απίστευτες ατάκες”