Μαλλιά
Δείτε 10 τρόπους να αναβαθμίσετε το bob σας!
Tips & Trends
3 summer outfits που θα φοράς ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι (VIDEO)
Editor's choice
Τελείωσε το αποσμητικό σας; Μην σας πιάνει πανικός υπάρχουν λύσεις!
Ζώδια
Αυτό είναι το ζώδιο που πρέπει να παντρευτείς σύμφωνα με τους αστρολογικούς χάρτες!
Home / Best of TV / “Είναι αγένεια να γυρίζει να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πως…”

“Είναι αγένεια να γυρίζει να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πως…”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της και δεν δίστασε να ρίξει “καρφιά” στον Alpha, αφήνοντας υπονοούμενα πως το περιβάλλουν όταν δούλευε στον σταθμό, ήταν τοξικό.

“Είναι πολύ σημαντικό το ότι βρήκα ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο είναι πολύ φιλικό προς εμένα, γι’ αυτό και ενδεχομένως και ο κόσμος έχει δει τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Πολλές φορές όταν είσαι σε ένα τοξικό μέρος δύσκολα βγαίνει αυτό.”, εξομολογήθηκε.

Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στο Πρω1νό και τα σχόλια ήταν ποικίλα. Πρώτος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την εν λόγω δήλωση της παρουσιάστριας: “Αν έχει παράπονο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον Alpha, θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Θα πρέπει να μη μιλάει καθόλου και να λέει ευχαριστώ για τις καλές στιγμές, είναι αχαριστία να το κάνει αυτό η Κωνσταντίνα”!

Η Αφροφίτη Γραμμέλη έσπευσε να τονίσει: “Είναι αγένεια να γυρίζει να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ο Alpha της άνοιξε την πόρτα και της έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει την όποια καριέρα, να μιλά για τοξικό περιβάλλον, γνωρίζοντας όλοι μας τι ακριβώς έχει συμβεί. Πόσα σχήματα άλλαξαν για να φταίνε όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από δίπλα της; Ξέρουμε πολύ καλά όλοι πια”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τα σχόλια που έκανε η Φαίη:

Διαβάστε ακόμη:

Είναι επίσημο: Μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ!

×