Ζώδια
Ζώδια και γάμος! Ποια μας ταιριάζουν περισσότερο;
Επιδερμίδα
5 κοινά λάθη που κάνετε όλες με το κονσίλερ και πρέπει να τα διορθώσετε asap
Άσκηση
Αυτό είναι το πανεύκολο tip που θα σε κάνει να γυμνάζεσαι καλύτερα!
Μαλλιά
Tο foilyage είναι η νέα τάση στα μαλλιά που θα σας ξετρελάνει
Home / Best of TV / MasterChef: Οι κριτές μαρτυρούν την ανατρεπτική διαδικασία που αλλάζει τα δεδομένα!

MasterChef: Οι κριτές μαρτυρούν την ανατρεπτική διαδικασία που αλλάζει τα δεδομένα!

Οι κριτές του MasterChefΛεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκαν στο ριάλιτι μαγειρικής που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και αποκάλυψαν ότι μια δοκιμασία που θα ακολουθήσει, θα αλλάξει τα δεδομένα.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπαν:

Ήδη υπάρχουν ορισμένα spoilers που θέλουν το φαβορί του MasterChef, την Άλκηστη, να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τελικά, υπάρχει φαβορί ή ο κάθε διαγωνιζόμενος σας εκπλήσσει σε κάθε δοκιμασία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνέχεια ανατροπές;


Σ.Κ.:
 Υπάρχουν πρόσωπα που μας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον από τις οντισιόν, κάτι που μας είχε συμβεί και πέρσι με τον Γιώργο Φασιλή. Το μάτι μας κόβει και έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα για το ποιος θα κερδίσει το MasterChef.
Π.Ι.: Εξαρχής κάναμε μια επιλογή με κάποιους παίκτες, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Με βάση, όμως, τη ροή του παιχνιδιού, βλέπουμε ότι πολλά πράγματα ανατρέπονται ή δεν είναι έτσι όπως τα είχαμε δει.
Λ.Κ.: Το ενδιαφέρον του παιχνιδιού είναι πως είναι πολύπλοκο και έχει διαφορετικές, πολλές και καθημερινές δοκιμασίες. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποιος με μία αποτυχία να βρεθεί προτεινόμενος. Εδώ το μέτρο σύγκρισης δεν είναι το πιο κακό, αλλά το λιγότερο καλό. Και τα πράγματα είναι ακόμα πιο αυστηρά, διότι ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και η αστοχία δεν μπορεί να διορθωθεί.
Σ.Κ.: Στην πορεία του παιχνιδιού θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες, με συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα δούμε παίκτες που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο MasterChef, αλλά και πολλά ακόμα που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Ερωτευμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Τα καυτά φιλιά στο στόμα με επιχειρηματία!

×