Κάν' το Μόνη
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μας φτιάχνει την ωραιότερη πορτοκαλόπιτα που υπάρχει!
Food&Living
Cupcake: Εσείς γνωρίζετε την ιστορία πίσω από το παραδοσιακό γλυκό των Αμερικανών
Food&Living
Γιατί τα γλυκά του κουταλιού τα ονομάζουμε έτσι;
Food&Living
Πώς να φτιάξεις ομοιόμορφα και ισομεγέθη pancakes;
Home / Best of TV / Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλάει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασε: “Ένιωθα ότι είμαι μέσα σε ένα μαύρο…”

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλάει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασε: “Ένιωθα ότι είμαι μέσα σε ένα μαύρο…”

mathildimagg2

Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, “Οδηγός καλής ζωής” και μίλησε ανοιχτά για τη κατάθλιψη που πέρασε και τις δύσκολες μέρες που βίωσε. Περιέγραψε στον παρουσιαστή τα όσα ένιωθε εκείνο το διάστημα και τόνισε πως ξεπέρασε την κατάθλιψη με ψυχοθεραπεία.

“Βιώνεις πιο πολύ το αρνητικό σου κομμάτι και μπαίνει σε μία κατάσταση που δεν βλέπεις φως πουθενά. Στη δική μου περίπτωση ένιωθα ότι είμαι μέσα σε ένα μαύρο κουβάρι, στο οποίο ψάχνω να βρω την άκρη της κλωστής από μέσα προς τα έξω να ξετυλίγω για να βγω στο φως.

Σοκαριστική είναι η καθημερινότητά σου, το ότι τα βλέπεις όλα τόσο μαύρα. Δεν βλέπεις φως πουθενά. Ένιωθα ότι ήθελα να κάνω εμετό, χωρίς όμως να κάνω. Αρχίζεις και κλαις χωρίς να υπάρχει λόγος. Ή δεν κοιμάσαι και ξενυχτάς μέχρι να εξαντληθείς και να πέσεις ν α κοιμηθείς ή θες να κοιμάσαι πάρα πολύ και δεν θες να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητά σου.  Όταν πήγα να κάνω σωματική ψυχοθεραπεία είχα φτάσει σε όριο, καταλάβαινα ότι θα αρχίσω και θα αρρωσταίνω τον οργανισμό μου. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου και στο παιδί μου.”, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τολμηρή: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαψε τα μαλλιά της ροζ!

×