Μακιγιάζ
Το φετινό Φθινόπωρο θα αποκτήσετε το τέλειο χρώμα στα χείλη απλώνοντας αυτά τα προϊόντα!
Διατροφή
5 υλικά για να κάνεις κάθε συνταγή vegan! Ναι, μπορείς!
Editor's choice
H γκρι σκιά ματιών που φόρεσε η Jennifer Lopez είναι το προϊόν μακιγιάζ που πρέπει να αποκτήσετε σήμερα κιόλας!
Ιδέες Διακόσμησης
Έτσι θα φτιάξετε το τέλειο υπνοδωμάτιο με ελάχιστα χρήματα!
Home / Best of TV / Ενοχλημένος ο Παπανώτας με τον Γεωργούλη: “Βγαίνει αυτός ο άνθρωπος επίσημα και λέει…”

Ενοχλημένος ο Παπανώτας με τον Γεωργούλη: “Βγαίνει αυτός ο άνθρωπος επίσημα και λέει…”

Το πρωί της Τετάρτης (13/5) ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρω1νό” μέσω Skype και απάντησε για το μηδενικό εισόδημα του για το έτος 2018 μετά τη δημοσιοποίηση των Πόθεν Έσχες των πολιτικών.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.  

Απόσπασμα της συνέντευξής του στο “Πρω1νό” προβλήθηκε στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και ο Δημήτρης Παπανώτας ξέσπασε κατά του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Άκουσες ο άνθρωπος τι είπε; Κατεβαίνεις υποψήφιος με ένα αριστερό κόμμα για να εκπροσωπήσεις τον ελληνικό λαό. Κάποιος να τον ενημερώσει ότι εδώ είχαμε δέκα χρόνια κρίση. Κάναμε αμάν να βρούμε… πέντε ευρώ να συνέλθει η χώρα… Και βγαίνει αυτός ο άνθρωπος επίσημα και λέει “όχι ότι κέρδιζα και τίποτα που τα έκανα στην Αγγλία και πλήρωνα φόρους, απλά προτιμούσα, σιγά μην τα αφήσω στην Ελλάδα”.

Ειλικρινά, ένας άνθρωπος δικός του δεν του λέει “μισό λεπτό Αλέξη μου, δεν τα λέμε έτσι αυτά τα πράγματα”. Καταλαβαίνω έναν άνθρωπο που έχει ένα κεφάλαιο και θέλει να υπερασπιστεί τα κέρδη του και κάνε μια δήλωση κάπου που είναι λιγότεροι οι φόροι, είναι το συμφέρον του. Αλλά να μην έχω κανένα συμφέρον, απλά απαξιώνω να το κάνω στην Ελλάδα και πάω και το κάνω στην Αγγλία να πληρώσω τη Βασίλισσα Ελισάβετ καλύτερα. Πες μου τι λογική είναι αυτή;

Δικαίωμά του είναι, δεν έχει και κανένα όφελος, όπως μας λέει. Άρα μήπως δεν είχε ενημερωθεί ότι εδώ είχαμε κρίση και ότι χρειαζόμασταν τα χρήματα εδώ; Αν δεν είχαμε την κρίση εδώ, δεν θα με πείραζε… Και με πείραξε επίσης που είναι εκπρόσωπος αριστερού κόμματος και τα λέει αυτά. Αν ήταν εκπρόσωπος μιας άλλης παράταξης, μπορεί και να μην μου έκανε εντύπωση.

Το να λες δημόσια “μην φανταστείτε ότι έχουν καμιά διαφορά οι φόροι που πληρώνω εκεί κι εδώ, τα ίδια θα πλήρωνα κι εδώ κι εκεί, αλλά προτίμησα να τα δώσω στη Βρετανία”, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Ο κύριος Γεωργούλης μπορεί να κάνει ότι θέλει με τα οικονομικά του, αλλά είναι άλλο να είσαι εκλεγμένος εκπρόσωπος ενός έθνους και να λες αυτά και είναι αλλιώς να το πω εγώ”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

«Με έχουν απορρίψει σε καμπάνια λέγοντας ότι είμαι πολύ όμορφη» 

Ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε στο Πρω1νό για το μηδενικό του «πόθεν έσχες»

Στο χειρουργείο ο Νίκος Στραβελάκης

×