Παιδί
Παιδί και πειθαρχία! Δείτε πως θα του βάλετε όρια μέσα από καθημερινές διαδικασίες!
Μακιγιάζ
Blush: Οι τρόποι να το απλώνετε σωστά ώστε να φωτίσετε ολόκληρο το πρόσωπο
Tips & Trends
Η Φαίη μας φοράει μια από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και «ρίχνει» το instagram!
Μαλλιά
Tweed hair: Είναι το χρώμα που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες και θα το λατρέψετε γιατί σας θυμίζει το Καλοκαίρι
Home / Best of TV / Παίκτης του Master Chef αποκαλύπτει: «Δεν είχα σκοπό να πάω στο ριάλιτι»

Παίκτης του Master Chef αποκαλύπτει: «Δεν είχα σκοπό να πάω στο ριάλιτι»

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί υπήρξε ένας πολύ δυνατός παίκτης στο Master Chef  και κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι μαγειρικής για αρκετό καιρό.

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε:

«Δεν είχα δηλώσει συμμετοχή, ούτε είχα σκοπό να πάω στο MasterChef. Εξάλλου, εκείνη την περίοδο εργαζόμουν ως μάγειρας σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Μια μέρα, την ώρα που ήμουν στο σπίτι και ξεκουραζόμουν, χτύπησε το τηλέφωνο, μου είπαν πως καλούσαν από την παραγωγή του MasterChef και ότι ήθελαν να κάνουμε μια συνέντευξη. Τους απάντησα θετικά, αν και ήμουν αρκετά σκεπτικός για τη συμμετοχή μου.

Κι αυτό διότι όταν με πήραν τηλέφωνο ήμουν στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Δεν είχα χαρτιά για την παραμονή μου στην Ελλάδα και αντιμετώπιζα διάφορα προσωπικά θέματα. Λίγο πριν αποχωρήσω από τον διαγωνισμό έμαθα ότι τελικά με είχαν βρει από έναν φίλο μου ομοεθνή, που δουλεύει σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση».

«Μετά την πρώτη μου συνέντευξη, μου ζήτησαν από την παραγωγή ταυτότητα ή διαβατήριο. Τους εξήγησα πως είχα μόνο άδεια παραμονής και ένα ταξιδιωτικό έγγραφο που έληγε στις 22 Φεβρουαρίου. Ακολούθησε η δοκιμασία με τα κρύα πιάτα, που δεν έδειξε η τηλεόραση, στην οποία παρουσίασα μια σαλάτα» 
×