nomads

Πέθανε η θεία γνωστού Έλληνα ηθοποιού από κορονοϊό: «Την έχασα με πολύ άσχημο και οδυνηρό τρόπο»

Στο περιοδικό Λοιπόν παραώρησε συνέντευξη ο Στέλιος Καλαθάς!

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την περίοδο του κορονοϊού, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς πρόσφατα έχασε τη θεία του από τον κορονοϊό και μάλιστα «με πολύ άσχημο και οδυνηρό τρόπο για την ίδια».

Περιοδεύει η παράσταση «Το όνομά μου Ελευθερία» στην οποία έχετε κάνει τη σκηνοθεσία και τη διασκευή. Πείτε μας λίγα λόγια για το έργο.

Πρόκειται για ένα αριστούργημα του Σπυρίδωνος Περεσιάδη, ο οποίος είναι ο συγγραφέας που έχει γράψει την «Γκόλφω» και πολλά άλλα σημαντικά έργα. Μιλάει για τον έρωτα μιας Τουρκάλας με έναν Έλληνα, τις μέρες που ξεκινάει η Επανάσταση σε ένα χωριό, λίγο πιο έξω από τα Καλάβρυτα. Μέσα από τον εξαιρετικό ποιητικό λόγο του συγγραφέα, θέλαμε με αυτή την παράσταση να περάσουμε το μήνυμα που κρύβει η δύναμη της αγάπης, του έρωτα και κυρίως ότι είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τις μικρές ή μεγάλες επαναστάσεις που οφείλουμε να κάνουμε σε οτιδήποτε μας καταπιέζει και μας εγκλωβίζει. Είτε αυτό έχει να κάνει με αρρωστημένες σχέσεις, είτε έχει να κάνει με τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για μια επανάσταση.

«Χαιρέτα μου τον πλάτανο», μιλήστε μου γι’ αυτή την εμπειρία.

Μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ο Ντίμης Σπανούλης με έβγαλε από την καραντίνα και από το διαμέρισμα μετά από πολλούς μήνες. Βρέθηκα με αγαπημένους συναδέλφους, που είχαμε ξανά παίξει μαζί στο παρελθόν όπως με τον Τάσο Χαλκιά, τη Νικολέτα Βλαβιανού και τη Θεοδώρα Σιάρκου. Είναι πολύ αγαπημένοι μου και με μεγάλη χαρά τους ξανά αντάμωσα. Τα γυρίσματα ήταν πολύ ωραία, ο ρόλος μου άρεσε εξαιρετικά, υπήρχε και μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, αν κρίνω από τα μηνύματα που έπαιρνα στα σόσιαλ.

Τα κρούσματα βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Τι πιστεύετε ότι μας επιφυλάσσει το μέλλον;

Πραγματικά θλίβομαι παρακολουθώντας κάθε μέρα τα νούμερα. Επίσης θλίβομαι με την εύκολη δημαγωγία κάποιων ανθρώπων, που σε αυτή τη χώρα το παίζουν ειδικοί. Καλό είναι να μιλάνε για το κάθε αντικείμενο αυτοί που το έχουν σπουδάσει και το ξέρουν καλά, να αφήσουμε τις σημειολογίες και τα τερατουργήματα. Να εμβολιαστούμε, ώστε επιτέλους να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό τον αόρατο εχθρό, ο οποίος είναι θανατηφόρος. Έχω χάσει και μια θεία μου πρόσφατα από τον κορονοϊό και μάλιστα με πολύ άσχημο και οδυνηρό τρόπο για την ίδια.

Διαβάστε ακόμη:

Μαρία Μενούνος: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τη μητέρα της που έχει “φύγει” από τη ζωή

Αναλαμβάνει την παρουσίαση πρωινής εκπομπής στην ΕΡΤ -Η ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης

Παντρεύτηκε Ελληνίδα ηθοποιός: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της!