Ζώδια
Ζώδια: Πώς να αντιμετωπίσεις έναν άντρα που σε απορρίπτει ξανά και ξανά (Μέρος IΙ)
Editor's choice
Τα summer nail art που πρέπει να δείτε και να αντιγράψετε
Επιδερμίδα
Οι ειδικοί επιμένουν ότι επιβάλλεται να χρησιμοποιείτε toner αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα και πρέπει να τους εμπιστευτείτε
Star Style
Αθηνά Οικονομάκου: Τα 3 casual office looks της ηθοποιού που θα θέλεις να αντιγράψεις
Home / Best of TV / Πρω1νό: Το… σταυροπόδι της Φαίης και η απίστευτη αντίδραση των συνεργατών της!

Πρω1νό: Το… σταυροπόδι της Φαίης και η απίστευτη αντίδραση των συνεργατών της!

Η Φαίη μας υποδέχτηκε στο Πρω1νό τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος της παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους η Φαίη διέκοψε για λίγο την κουβέντα, καθώς οι συνεργάτες της, της ζητούσαν να… αλλάξει τον τρόπο που καθόταν!

Συγκεκριμένα, καθόταν σταυροπόδι και της ζήτησαν να καθίσει διαφορετικά, ενώ ο συνεργάτης της Νίκος Παρτσώλης βρέθηκε απέναντι της για να της δείξει το σωστό σταυροπόδι για το πλάνο! Φυσικά η Φαίη αντέδρασε με χίουμορ και έσπευσε να εξηγήσει στον καλεσμένο της, αλλά και στους τηλεθεατές τι είχε συμβεί.

“Παρτσώλη μου τι έγινε; Γιατί ήρθες και κάθισες απέναντί μου; Παιδιά τι έγινε; Γιώργο μου χίλια συγγνώμη! Δεν ξέρεις με τι ασχολούνται τώρα. Μου λένε ότι δεν έχω ωραίο σταυροπόδι και πρέπει να αλλάξω. Και έρχεται ο Παρτσώλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και κάθεται απέναντί μου για να μου δείξει πώς πρέπει να απαντήσω, με τις οδηγίες του σκηνοθέτη. Το καταλαβαίνετε;”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σοβαρό έγκαυμα στο χέρι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Δείτε τις φωτογραφίες

×