Ζώδια
Ζώδια και φιλία: Μπορείτε να γίνετε κολλητοί μετά το τέλος της σχέσης σας;
Μαλλιά
Αν θέλετε μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά σας που θα τα φωτίσει πρέπει να δείτε το νέο look της Mandy Moore!
Διατροφή
Έφαγες και πεινάς ακόμα; Αυτές είναι οι φανταστικές τροφές που μειώνουν τις λιγούρες και αδυνατίζουν!
Μαλλιά
Στο Hollywood τον τελευταίο καιρό υιοθετούν το ωραιότερο 60’s hair look που απ’ ότι φαίνεται θα είναι το νέο bob!
Home / Best of TV / “Με τη Ναταλία Γερμανού θα περάσουμε μαζί τα βαθιά μας γεράματα”

“Με τη Ναταλία Γερμανού θα περάσουμε μαζί τα βαθιά μας γεράματα”

Θάνος Καλλίρης και Ναταλία Γερμανού υπήρξαν ζευγάρι στο μακρινό παρελθόν και έκτοτε κρατούν πολύ καλή σχέση. Τέτοια που τους έχει κάνει να πουν πως μπορεί τώρα να κάνει ο καθένας τη ζωή του, αλλά τα βαθιά γεράματα τους θα τα περάσουν μαζί.

“Με τη Ναταλία έχουμε πει ότι θα περάσουμε μαζί τα βαθιά γεράματα, το οποίο είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου φυσικά. Αλλά επειδή κρατάμε την επαφή μας, μιλάμε με τη Ναταλία, ήμασταν ζευγάρι 5.5 χρόνια, κάτω από την ίδια στέγη, δεν αποκλείεται τίποτα στη ζωή αυτή», είπε ο Θάνος Καλλίρης σε συνέντευξη του στο “Καλοκαίρι #not” όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είμαι ένας πολύ κουλ μπαμπάς. Η κόρη μου είναι πολύ μικρή ακόμα, δεν έχει κλείσει καν τα 14, τώρα μπαίνει στην εφηβεία και νομίζω αρχίζει και ντρέπεται κάποια θέματα. Με τον γιο μου λέμε ανοικτά πολλά πράγματα, πράγματα μεταξύ αντρών, μεταξύ μπαμπά και γιου πράγματα.

Ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία και προσοχή. Σαν μπαμπάς θα νοιάζομαι πάντα για τα παιδιά μου και ταυτόχρονα θέλω να τα σκληραγωγήσω και να τα εκπαιδεύσω σωστά ώστε να αντιπαρέλθουν όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσουν. Τα παιδιά μου αγαπάνε τη μουσική, αλλά δεν θα ασχοληθούν με το τραγούδι.”

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η φωτογραφία που προκάλεσε παραλήρημα στις θαυμάστριες του!

Το νέο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για την υγεία του: «Τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία…»

Θύμα απάτης η Βέφα Αλεξιάδου!

×