Watchlist

Σάκης Τανιμανίδης: Έκανε αποκαλύψεις για τη Φάρμα λίγο πριν την πρεμιέρα!

«Η Φάρμα» ανοίγει απόψε τις πόρτες της στους τηλεθεατές και ο παρουσιαστής της Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε στο Πρω1νό όλες τις λεπτομέρειες για τα όσα θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας.

«Το πρώτο επεισόδιο είναι η γνωριμία των παικτών με τη Φάρμα και μεταξύ τους. Είναι όπως πηγαίναμε την πρώτη μέρα στο σχολείο. Τις πρώτες μέρες δυσκολεύτηκαν πολύ οι παίκτες με τις ποσότητες των φαγητών, αλλά δεν θα τους δείτε να ψάχνουν να φάνε στα σκουπίδια.

Οι πρώτες μέρες είναι πιο.. γιούχου. Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνεται και ο αριθμός των εργασιών και αυτό αρχίζει και βαραίνει. Μετά τη δεύτερη εβδομάδα δυσκολεύονται περισσότερο οι παίκτες.

Έχουμε μπει ήδη στη δεύτερη εβδομάδα γυρισμάτων. Εδώ είναι ένα ταξίδι στον χρόνο. Στη Φάρμα έχουμε τα κλασικά ζώα που υπάρχουν στα χωριά μας. Κοτούλες, κατσικάκια κλπ.

Οι παίκτες δε βγαίνουν έξω από τα όρια της Φάρμας. Η Φάρμα είναι όμως αρκετά μεγάλη, έχουν χώρο οι παίκτες.

Ο κόσμος δεν έρχεται εδώ γατί δεν ξέρει που είναι η Φάρμα. Ξέρουν πως είμαστε κάπου στη Μαλακάσα, αλλά όχι που ακριβώς. Εγώ απολαμβάνω πολύ να συζητάω με τους παίκτες» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε όλα όσα είπε ο παρουσιαστής:

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα που πρόβαλε το Πρω1νό με τον Σάκη Τανιμανίδη να εξηγεί στους παίκτες τη σημασία και τις υποχρεώσεις που έχει, αλλά και την ψηφοφορία των παικτών:

«Η Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 απόψε στις 21:00 και ανοίγει τις πόρτες της στους: Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή, Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτη Χατζόπουλο.
Ο Σάκης θα ζήσει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Θα λειτουργήσει ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, θα τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και θα διαχειριστεί τις καθημερινές ανατροπές.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη. Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα καλλιεργούν τη γη, θα αρμέγουν τα ζώα, θα φροντίζουν τον στάβλο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.
Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη Φάρμα μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες:

1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη (Βασίλης Φιλίππου) με έπαθλο
1 Αγώνας Αρχηγίας
1 Quiz της Φάρμας
1 Αγώνας Ασυλίας
1 Παιχνίδι Επάθλου

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Σταύρος Νιάρχος – Dasha Zhukova: Έγιναν γονείς!

Έρρικα Πρεζεράκου: «Είδα το χέρι μου κομμένο, ήταν ένα τεράστιο σοκ»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει η περιγραφή της για την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι