Watchlist

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης τραυματίζεται σοβαρά και η Καλλιόπη μαθαίνει για τη σχέση του με την Αργυρώ

Όσο τα επεισόδια της σειράς του Alpha «Σασμός» προχωρούν, τόσο η αγωνία των τηλεθεατών για το τι μέλλει γενέσθαι μεγαλώνει! Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στις ζωές των ηρώων κι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Σύμφωνα με το περιοδικό «TV o’clock» και τη Σοφία Τσίρκα, οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια πρόκειται να είναι καταιγιστικές.

Η Αργυρώ κάνει τα πάντα για να μάθε πώς ξεκίνησε η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Η αποκάλυψη της σχέσης της Αργυρώς και του Αστέρη στη Μαρίνα ανοίγει έναν κύκλο ερωτήσεων, αλλά και έρευνας από τη µεριά των δύο νέων προκειµένου να µάθουν τι χωρίζει πραγµατικά τις δύο οικογένειες και πώς ξεκίνησε η βεντέτα ανάµεσά τους. Η Αργυρώ, όπως θα δούµε µάλιστα, προκειµένου να φτάσει στην αλήθεια, συγκρούεται και µε την Καλλιόπη, ενώ στη συνέχεια ζητάει επίµονα από τη Μαρίνα και τη γιαγιά της απαντήσεις για το παρελθόν.

Ωστόσο, βρίσκεται αντιµέτωπη µε κλειστά στόµατα. Το ίδιο συµβαίνει και µε τον Αστέρη, καθώς η Καλλιόπη έχει πάρει όρκο σιωπής. Ο µόνος στον οποίο µιλάει είναι ο παπα-Μιχάλης, ο οποίος όµως τυχαίνει να έχει µια… ενδιαφέρουσα κουβέντα µε τη γιαγιά Ειρήνη, και η Καλλιόπη την ακούει. Παράλληλα, ο Αντώνης βλέπει τυχαία τον Αστέρη και την Αργυρώ µαζί, το λέει στη Μαρίνα κι εκείνη του εξοµολογείται τα πάντα! Ωστόσο, η συνάντηση της κόρης της µε τον Σταµατάκη εξοργίζει τη Μαρίνα.

Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη περνάει μια μεγάλη κρίση

Από την άλλη, η αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης ανησυχεί την Αργυρώ τόσο, που την πάει στον γιατρό. Εκεί την περιµένει µία απρόσµενη συνάντηση µε τον Αστέρη, η οποία όµως θα οδηγήσει σε µία αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν. Και οι δύο, όµως, καταλαβαίνουν πως ίσως αυτά που τους χωρίζουν να είναι περισσότερα από εκείνα που τους ενώνουν και µέρα µε την ηµέρα αποµακρύνονται. ∆εν έχουν κανέναν σύµµαχο στο πλευρό τους. Αντίθετα, όσοι γνωρίζουν για τη σχέση τους προσπαθούν να τους κρατήσουν χωριστά. Ένα ατύχηµα, όµως, θα ανατρέψει τα πάντα!

Ο Αστέρης τραυματίζεται σοβαρά και προκαλεί ανησυχία στους πάντες

Ο Αστέρης βρίσκεται στη δουλειά του, αλλά το µυαλό του ταξιδεύει αλλού. Μία απρόσεκτη κίνηση προκαλεί τον βαρύ τραυµατισµό του στο χέρι. Ο νεαρός έχει ακατάσχετη αιµορραγία και ο πόνος είναι δυσβάσταχτος. Ο Αστέρης, όµως, δέχεται βοήθεια από έναν οικογενειακό του εχθρό… τον Πετρή. Ο τελευταίος τού δίνει τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Μαθιός καλεί σε βοήθεια. Η κατάστασή του είναι κρίσιµη, καθώς χάνει πολύ αίµα, και ο Μαθιός µε τον Άγγελο προσπαθούν να τον σώσουν. Ο Αστέρης µεταφέρεται εσπευσµένα στο νοσοκοµείο όπου οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να σώσουν τον ίδιο και το χέρι του.

Η Αργυρώ σπεύδει στο νοσοκομείο για να τον δει, ωστόσο εκεί την περιμένει μια έκπληξη

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και η Αργυρώ µαθαίνει τη δυσάρεστη είδηση από τον αδελφό της. Τρέµει στην ιδέα πως ο Αστέρης µπορεί να πάθει κάτι και αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να πάει να τον δει στο νοσοκοµείο. Η Μαρίνα προσπαθεί να τη σταµατήσει, καθώς στο νοσοκοµείο βρίσκεται η Καλλιόπη, αλλά η Αργυρώ είναι έτοιµη για όλα. Πράγµατι, η κοπέλα φτάνει εκεί και καταφέρνει να µπει στο δωµάτιό του και να τον δει. Κι έτσι, το ατύχηµα του Αστέρη θα σταθεί αφορµή να ξανάρθει κοντά του η Αργυρώ, αλλά και να αποκαλυφθεί η κρυφή σχέση τους σε ένα πρόσωπο που δεν έπρεπε να το µάθει. Ο λόγος για τη Βασιλική, η οποία τους βλέπει µαζί και καταλαβαίνει πως είναι ερωτευµένοι.

Διαβάστε ακόμα:

Alec Baldwin: Έτσι ο διάσημος ηθοποιός σκότωσε κατά λάθος τη Halyna Hutchins – Η απάντηση του βαλλιστικού αναλυτή

Κρατερός Κατσούλης για το διαζύγιο: «Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες»

«Ούτε στον δικό μου γάμο ήταν ο Άκης Πετρετζίκης, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του;»