Μαλλιά
Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε αν θέλετε να έχετε υγιή μαλλιά
Star Style
5 τρόποι για να υιοθετήσεις το leather trend όπως κάνει η Φαίη μας
Editor's choice
Θέλετε πλούσια φρύδια; 4 σούπερ αποτελεσματικοί τρόποι για να το καταφέρετε!
Tips & Trends
4 τρόποι για να κρατήσεις την τσάντα σου σαν influencer αυτή τη σεζόν !
Home / Best of TV / Χρηστίδου – Μαραντίνης: Τι έλεγαν στην τελευταία τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη για το αν έχουν φτάσει κοντά στο χωρισμό;

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Τι έλεγαν στην τελευταία τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη για το αν έχουν φτάσει κοντά στο χωρισμό;

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είχαν ταξιδέψει μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και την εκπομπή Celebrity Travel στο Νεπάλ. Τότε, αναφερόμενοι στις σκέψεις τους να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε εκφράσει τους ενδοιασμούς του λέγοντας: “Τα περισσότερα τηλεοπτικά ζευγάρια χωρίζουν. Εγώ δε θέλω να χωρίσω ποτέ με τη γυναίκα μου, μα ποτέ, φοβάμαι λίγο. Επειδή υπάρχει μια κατάρα στα ζευγάρια που κάνουν μαζί τηλεόραση”.

Σε εκείνο το ταξίδι, ο Νίκος Κοκλώνης τους ρώτησε εάν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να τους κάνει να μη μιλάνε ο ένας στον άλλον. “Η σχέση μας είναι πολύ ιδιαίτερη, δε θα μπορούσε ποτέ να γίνει συμβατική. Έχει πολλή ένταση και όταν είναι στα καλά της και όταν είναι στα κακά της… πέφτει πολύ μπινελίκι. Η σχέση μας είναι φωτιά με φωτιά. Δύσκολα θα υπήρχε αυτό το μέσο στάδιο. Θα βρίσκαμε μια άλλη λύση σε αυτό το θέμα, δε θα μέναμε έτσι”, είχε πει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε προσθέσει: Δεν έχω βαρεθεί μαζί του ούτε μια μέρα, κάνει πράγματα συνέχεια για να κερδίζει το ενδιαφέρον μου και να κρατά τη ζωή μας έντονη. Υπάρχουν όμως στιγμές που θέλεις να ηρεμήσεις αλλά αυτό δεν γίνεται… η αλήθεια είναι αυτό που είπε. Είναι πολύ έντονη από όλες τις πλευρές, είναι μια πάρα πολύ παθιασμένη σχέση, θεωρώ καρμική, και έχει ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια που δεν μπορείς καν να φανταστείς. Οπότε μαζί θα ήμασταν έτσι όπως είμαστε τώρα ή δεν θα είμαστε καθόλου. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί συμβατικά”.

Όσο για το αν υπήρξε κάποια στιγμή που να έφτασαν στο σημείο να χωρίσουν, η Σίσσυ είχε δηλώσει: “Το έχουμε πει σε φάσεις να χωρίσουμε αλλά δε νομίζω ότι ο Θοδωρής μού έχει δώσει σημασία. Ποτέ δεν έχουμε φτάσει σε αυτό. Εγώ έχω φτάσει να πω κουβέντες αλλά ποτέ να το κάνω πράξη. Συνήθως το κάνω για να μου δώσει περισσότερη σημασία το κάνω. Αλλά όχι ότι θα πάρουμε διαζύγιο. Συνήθως είναι για τα παιδιά οι καβγάδες μας”.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει ο Αύγουστος Κορτώ: “Πριν από ένα χρόνο προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου”

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το σχόλιο της Φαίης για τον ξαφνικό τους χωρισμό;

×