Μακιγιάζ
Lip tint: Μπορείτε να το φορέσετε και πάλι και σας έχουμε τα 5 ωραιότερα!
Tips & Trends
Steal the Look: Σήμερα αντιγράφουμε το casual look της Camila Coelho με ελάχιστο budget
Μαλλιά
Tiger Dailily: Είναι το ωραιότερο hair color trend της Άνοιξης!
Tips & Trends
AYTO το τζιν θα θέλεις να το προσθέσεις άμεσα στην ντουλάπα σου (VIDEO)
Home / Best of TV / Survivor: “Από τη στιγμή που η Ανθή βγήκε η πιο δημοφιλής ο Τριαντάφυλλος άρχισε να τη ‘γλείφει’ με ξεδιάντροπο τρόπο”

Survivor: “Από τη στιγμή που η Ανθή βγήκε η πιο δημοφιλής ο Τριαντάφυλλος άρχισε να τη ‘γλείφει’ με ξεδιάντροπο τρόπο”

Ο Περικλής Κονδυλάτος γι’ ακόμη μια φορά τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής του Survivorπως δεν είναι κοντά με τον Τριαντάφυλλο

Μάλιστα, έκανε κάποια σχόλια για τη συμπεριφορά του τραγουδιστή και μεταξύ άλλων τόνισε πως από τη μέρα που η Ανθή Σαλαγκούδη βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια, ο Τριαντάφυλλος τη… “γλείφει”!

“Αυτές τις κουβέντες που γίνονται μέσα στην ομάδα δεν τις καταλαβαίνω και αισθάνομαι ότι μιλάμε διαφορετική γλώσσα με κάποια παιδιά. Δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να προσηλωθούμε μόνο στον εαυτό μας. Γιατί αυτό κάνουν οι άλλοι! Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα άτομο το οποίο η σκέψη του είναι τόσο μακριά από εμένα που δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να… πέσω εκεί γιατί θα βρωμίσω το μυαλό μου και δεν σκέφτομαι βρώμικα! Από τη στιγμή που η Ανθή Σαλαγκούδη βγήκε η πιο δημοφιλής άρχισε να τη ‘γλείφει’ συνεχώς με έναν ξεδιάντροπο τρόπο! Χωρίς καν να προσπαθεί να το κρύψει. Τώρα που βλέπει ότι μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να έχω κερδίσει την παραμικρή συμπάθεια θέλει να έρθει λίγο κοντά και σε αυτό.”, ανέφερε ο παίκτης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αλλαγές στο Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τη ψηφοφορία του κοινού

MasterChef 5: Υποψήφια του πρώτου κύκλου επέστρεψε-Πήρε τα τρία “ναι”;

Survivor: Σαλαγκούδη-Κονδυλάτος κατηγορούν τον Καλίδη ότι έκλεβε λάδι όσο ήταν στους “Διάσημους”!

×