Επιδερμίδα
Άμεσο εφέ lifting; Η Θεανώ Μπέλλα λέει ναι και αποκαλύπτει τον τρόπο να το πετύχετε
Διατροφή
Πες ναι στους πειρασμούς χωρίς τύψεις: Αυτά είναι τα γλυκά με τις λιγότερες θερμίδες
Editor's choice
Τα beauty προϊόντα που μοσχομυρίζουν λεβάντα και έχουν τις ευεργετικές της ιδιότητες
Star Style
Οι 10 κανόνες στιλ της Victoria Beckham που θα σε εμπνεύσουν πολύ!
Home / Best of TV / Τσουρός για Τσολάκη: “Ηταν λίγο παράτολµο να είναι στη…”

Τσουρός για Τσολάκη: “Ηταν λίγο παράτολµο να είναι στη…”

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη RealNews και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής “Τι λέει;”, στην οποία ήταν αρχισυντάκτης. Μάλιστα, είπε την άποψη του για την Ελένη Τσολάκητονίζοντας πως θεωρεί ότι έχει μέλλον στην ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

Παράλληλα είχες την αρχισυνταξία στην εκποµπή «Τι λέει;», που κόπηκε πριν από λίγες ηµέρες. Πώς ήταν αυτή η εµπειρία σου;

Ηταν µια πολύ ιδιαίτερη εµπειρία, πρωτόγνωρη για εµένα. Εµαθα πάρα πολλά από αυτή τη διαδικασία. Κατ’ αρχάς νιώθω υπόχρεος προς το κανάλι, µόνο και µόνο που µου πρότεινε να το αναλάβω αυτό, γιατί ήταν σε µια στιγµή που το κανάλι ήθελε να δώσει πνοή στην εκποµπή, να αλλάξει τα πράγµατα και πίστεψε ότι εγώ θα µπορούσα να το κάνω. Τελικά τα πράγµατα δεν ήταν όπως τα θέλαµε, αλλά δεν νιώθω ότι έχασα µέσα από αυτό. Προσωπικά κέρδισα γιατί µπορεί να κόπηκε, αλλά εµείς δώσαµε τον καλύτερό µας εαυτό.

Τι θεωρείς ότι δεν πήγε καλά στη συγκεκριµένη εκποµπή;

Κοίταξε να δεις, η µεσηµεριανή ζώνη στον Alpha ήταν πάντοτε καυτή. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε ένα πρόβληµα µε τις εκποµπές που ήταν σε αυτή τη ζώνη. Φέτος ιδιαίτερα, είχε πάρα πολύ µεγάλο ανταγωνισµό, τα κανάλια απέναντι είχαν πολύ βαριά πυροβολικά. Επίσης, πάντα παίζουν ρόλο και η θεµατολογία, και οι παρουσιαστές, και η οµάδα, και η χηµεία. Ολα βάζουν το λιθαράκι τους για µια επιτυχία. Νοµίζω ότι στη συγκεκριµένη εκποµπή έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο ο ανταγωνισµός και απλά έχασαν πολύ χρόνο µέχρι να βρουν τα πατήµατά τους. ∆ηλαδή έκαναν πολλά πειράµατα και δεν είχε ταυτότητα η εκποµπή.

Πώς βλέπεις την Ελένη Τσολάκη ως παρουσιάστρια;

Η Ελένη έκανε την προσπάθειά της µετά από το πάνελ του «Happy Day». Είναι πολύ αξιόλογη, πολύ εργατική, πολύ συνεπής σε οτιδήποτε χρειάζεται να κάνει µια παρουσιάστρια. Νοµίζω ότι έχει µέλλον και ότι θα τα καταφέρει. Και το τηλεπαιχνίδι που έκανε πέρυσι η Ελένη στην ίδια ζώνη ήταν. Ηταν λίγο παράτολµο να είναι στη συγκεκριµένη ζώνη, η οποία εί ναι καρµανιόλα για τον Alpha.

Διαβάστε ακόμη:

Αντώνης Ρέμος: “O Νότης Σφακιανάκης μου έκοψε την καριέρα στο ραδιόφωνο”!

×