Celebrity News

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Τάσου Θεοδωρόπουλου ύστερα από την ανακοίνωσή του πως είναι φορέας του AIDS

 

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την αποκάλυψη που έκανε μόλις πριν από λίγες μέρες στη σελίδα του στο facebook. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως εδώ και 11 χρόνια είναι φορέας του AIDS.

Ο ίδιος τόνισε στο περιοδικό πως όταν έμαθε την είδηση έβαλε τα κλάματα αλλά για λίγο. Στη συνέχεια μάζεψε τις δυνάμεις του και συνέχισε τη ζωή του.

Μόνο δύο περιπτώσεις στη ζωή του θυμάμαι τον εαυτό του να κλαίει γοερά. Η μία ήταν στα 3ήμερα του μπαμπά του. «Η άλλη ήταν στην κηδεία της Μαλβίνας (.σ.σ με την οποία υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες). Είχα ένα γκόμενο από δίπλα που με κρατούσε γιατί πραγματικά τα πόδια μου τρέμανε. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τη Μαλβίνα. Λίγο πριν το γεγονός ήμουν στην Αίγυπτο και με παίρνει ο σύντροφός της εκείνης της εποχής και μου λέει «θέλει να σου μιλήσει». Στην τελευταία φάση που μπήκε στο νοσοκομείο δεν είχαμε καμία επαφή. Εγώ έπαιρνα αλλά μου απάνταγε πάντα ο σύντροφός της. Η Μαλβίνα έχει (και μιλάω στο τώρα γιατί για μένα πάντα υπάρχει) ένα φοβερό κώδικα αξιοπρέπειας. Δεν θέλει να ακούσει κάποιος την ίδια σε κατάσταση φθοράς. Όταν λοιπόν μου είπε ο σύντροφός της, ‘έλα να στη δώσω’, σκέφτηκα ‘οκ τελειώνουμε’. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε, αλλά θυμάμαι το επόμενο επεισόδιο. Έχω γυρίσει στην Αθήνα και είμαι σε ένα σεξ πάρτι και επτά το πρωί χτυπά το κινητό μου. Σηκώνομαι ανάμεσα σε «πτώματα» γυμνά και είναι ο σύντροφος της Μαλβίνας που μου λέει «Έχεις δύο επιλογές. Ή να τη θυμάσαι όπως τη θυμάσαι ή να έρθεις αύριο να τη δεις». Του είπα πως θα πάω. Έκλεισα το τηλέφωνο και ενώ είχα σπαράξει στο κλάμα, σηκώθηκε ένας από τους σεξουαλικούς συντρόφους του σεξ πάρτι και μου λέει «άκουσα ένα όνομα που είπες. Θα μου κάνεις μια χάρη σε παρακαλώ πολύ; Θα της δώσεις αυτό;», και μου δίνει ένα σταυρουδάκι.»

Πίσω στο σήμερα, στην απόφασή του να μοιραστεί ότι είναι οροθετικός και να στείλει μήνυμα ελπίδας. Αυτά τα 11 χρόνια, υπήρχαν άνθρωποι που το μοιράστηκε και τι αντιδράσεις εισέπραξε; «Από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν πως έχω HIV ήταν ο Βαγγέλης Περρής. Μόλις δύο μέρες μετά από όταν έμαθα τα αποτελέσματα (σ.σ. τότε ο Τάσος εργαζόταν στο Πρώτο Θέμα). Ξέρω πολύ πως εκείνη την ώρα πόνεσε πολύ, αλλά μου έκανε πλάκα. ‘Το κείμενό σου όμως, που είναι; Είναι 14.00 και δεν έχει έρθει!’, κάτι τέτοιο μου είπε».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, πάλι, με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι και σήμερα στο toratora.gr το έμαθε μετά την ανάρτηση στο fb.

«O κόσμος ίσως θεωρεί πως o Πέτρος είναι αγενής ή επηρμένος, αλλά τα συναισθήματα του είναι φωτιά. Κάποια στιγμή έρχεται στο γραφείο, μια μέρα μετά το post μου, και μου λέει ‘έχεις γίνει η Μαντόνα της ημέρας’. Και γυρνάω και του λέω ‘να σου πω μπαμπά’, γιατί τον φωνάζω μπαμπά, ‘θυμάσαι που πέρυσι είχες γυρίσει και είχες πει σε όλο τον κόσμο ‘το μόνο που χαίρομαι με τον Τάσο που με όλες τις μ@@@κίες που έχει κάνει δεν έχει κολλήσει τίποτα’. Εσύ για καλό το είπες, αλλά ήρθε η ώρα να μάθεις πως δεν είναι έτσι. Τον πήρα αγκαλιά, έβαλα τα κλάματα και του είπα απλά ‘σ’ αγαπώ’».

Δες ΕΔΩ H συγκλονιστική εξομολόγηση γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου: «Είμαι φορέας του HIV εδώ και 11 χρόνια» (φωτό)