Celebrity News

Με 7 μποφόρ και φουσκωτό στο Αιγαίο

1. Κλασσικός άνδρας MANCODE icon είναι… κάτι ανάμεσα σε Frank Sinatra, Marlon Brando, Alain Delon και James Dean.
2. Σύγχρονος άνδρας MANCODE icon είναι… κάτι ανάμεσα σε David Beckham και George Clooney.
3. Tα βασικά στοιχεία που καθορίζουν το στυλ του άνδρα είναι… η ευφυΐα, η τόλμη, το ρίσκο, το χιούμορ, το ντύσιμο, η ομιλία και η μεγαλοψυχία.
4. Ανδρικές αμαρτίες στις οποίες θα συνεχίσεις να πέφτεις… Έξοδος μόνο με κολλητούς για πολύ χαβαλέ, βόλτα με φουσκωτό με γεμάτο 7άρι κάπου στο Αιγαίο και γήπεδο για εκτόνωση.
5. Η αντρική φιλία είναι για σένα.. Ανιδιοτελής, ειλικρινής, σπουδαία, απαραίτητη, καταφυγή, ισότιμη.
6. Η MANCODE woman είναι η… Charlize Theron
7. Τι θεωρείς sexy σε μια γυναίκα; Την εξυπνάδα και τα μακριά και λεπτά δάχτυλα…
8. Τι κοιτάς πρώτα σε μια γυναίκα; Μάτια, πόδια, δάχτυλα…
9. ENTERTAINMENT:
MOVIE : Ο Νονός, Γλυκιά συμμορία.
SONG : ’70s, ’80s,’90s…. “My way” Frank Sinatra, “The show must go on” Queen, “Easy lover” Phil Collins.
PLACE : Αγαπημένη πόλη – μέρος στον κόσμο… πόλη Νέα Υόρκη, Κωνσταντινούπολη, Ρίο ντε Τζανέιρο. Μέρος κάποια ερημική βραχονησίδα στο Ιόνιο ή στο Αιγαίο..
10. Έχει αλλάξει ο τρόπος που παρουσιάζεις την πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση; Νομίζω πολύ. Στηριχτήκαμε στην παρέα, στον αυθορμητισμό και στις διεισδυτικές συνεντεύξεις. Λιγότερο χοροπηδητό και περισσότερη ουσία, με επίκεντρο πάντα τη γυναίκα που το πρωί κυρίως βλέπει τηλεόραση.
11. Έγινες πατέρας πολλά άλλαξαν… πολλά άλλαξαν και εξακολουθούν να αλλάζουν καθημερινά. Οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, έχεις πάψει πια να είσαι το επίκεντρο και σε νοιάζει να ανοίξεις τον δρόμο για αυτόν που μεγαλώνεις και έχεις την ευθύνη. Γίνεσαι αδιαμφισβήτητα πιο καλός άνθρωπος και ανακαλύπτεις ότι πράγματα που θεωρούσες γυναικεία και ότι δε θα τα έκανες ποτέ, μετά το αρχικό σοκ, σου δίνουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που τα ζεις και τα κάνεις.
12. Με τους κολλητούς όταν βγαίνεις προτιμάς το…. Εστιατόριο με το καλό φαγητό για πολύ κουβέντα, ή βόλτα στη θάλασσα ή στο βουνό για περιπέτεια…
13. Αγαπημένο cocktail ….εδώ θα στο χαλάσω, δεν πίνω ποτέ οινόπνευμα.
14. Champions League βλέπεις πλέον στο σπίτι ή μήπως όχι; Όσο παίζει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο… Ε, τα άλλα ματς από την τηλεόραση.
15. Όταν ξυπνάς αναζητάς τις μετρήσεις της προηγούμενης ημέρας; Είναι αγαπημένη και απαραίτητη πια συνήθεια μετά από τόσα χρόνια. Όχι για να φτιάξει η να χαλάσει η ημέρα, αλλά για να δω τι πουλάει και τι όχι για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές.
16. Από τα classic cars θα ήθελες να έχεις …επειδή είδα χθες τον νέο James Bond, ζήλεψα την παλιά Aston Μartin DB5.
…ο καλός ιστιοπλόος φαίνεται όταν δε φυσάει…17. Η πραγματικότητα στα κανάλια έχει αλλάξει, πως διαμορφώνεται το τηλεοπτικό τοπίο στην εποχή των ισχνών αγελάδων; Στην Ελλάδα όλα γίνονται και λίγο με μαγκιά, με λεβεντιά και με μεράκι. Οι τυχεροί που απομείναμε, επιστρατεύουμε πολλές άλλες μεθόδους για να καλύψουμε τα κενά που δημιουργούνται από τη μείωση του budget. Εξάλλου ο καλός ιστιοπλόος φαίνεται όταν δε φυσάει…
18. Μαζί με τη Φαίη δημιουργήσατε το Fay’sbook.gr …γιατί ήθελε πολύ η Φαίη να υπάρχει ένας πλήρης ηλεκτρονικός οδηγός για ότι την αφορά και εκείνη αλλά και όλες τις γυναίκες σε όποια φάση της ζωής τους και… για να γίνω υπάλληλος της γυναίκας μου… (γέλια), με συμβόλαιο όμως ελευθερίας και αλογόκριτης άποψης στο αντρικό μου blog (ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ).

(η συνέντευξη είναι από το mancode.eu)