Celebrity News

Οι Συμμαθητές: Στήνουν παγίδα στην Ίριδα

 

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Oι Συμμαθητές»; Παγίδες, νέες ίντριγκες και πολλές ανατροπές που κανείς δεν περιμένει.

Ο Αριστείδης, αντιμετωπίζοντας νέα δεδομένα στη ζωή του μετά την αποκάλυψη πως η Ιρις είναι κόρη του, παίρνει κάποιες αποφάσεις. Έτσι προτείνει στον Ανδρέα να αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες και μαζί με την Ιριδα να ανοίξουν μία νέα σελίδα για την Κούλντογκ. Μάλιστα, του προσφέρει μεγαλύτερο γραφείο, ενώ του δίνει και κάποια από τα κουστούμια του για τις συναντήσεις του. Την ίδια στιγμή, η Μαριλένα διαβάζει ξανά το λεύκωμα που είχαν γράψει όλοι οι συμμαθητές της όταν ήταν στο λύκειο και συνειδητοποιεί πως το όνειρο του Ανδρέα απέχει πολύ από αυτό που κάνει σήμερα. Επίσης, εκπλήσσεται, καθώς βλέπει πως εκείνη ονειρευόταν να ασχοληθεί με την εταιρεία, κάτι όμως που δεν έκανε, καθώς αφοσιώθηκε στην οικογένεια της. Έτσι, αποφασίζει να του πείνα παραιτηθεί και να κάνει” αυτό που αγαπά περισσότερο, που δεν είναι άλλο από το να ασχολείται με την εκπαίδευση σκύλων. Και αυτό γιατί θεωρεί πως ο Ανδρέας θυσιάζει τα όνειρα του λόγω της μεγάλης αγάπης που της έχει. Συγχρόνως, ο Ανδρέας ο Παύλος και ο Φρίντομ κάνουν παρέα ανταλλάσσοντας τις εμπειρίες τους με τις γυναίκες τους. Ο Ανδρέας–μάλιστα, αποκαλύπτει στον Φρίντομ πως η Ιρις είναι αδελφή της Μαριλένας, κάτι που ο Φρίντομ το βρίσκει αστείο, καθώς σκέφτεται πως ο φίλος του έχει φιλήσει και τις δύο αδελφές. Ο Αρης, παράλληλα, κάνει την παρουσίαση για τις υπερτροφές και εντυπωσιάζει τον παππού του, ο οποίος τώρα θαυμάζει ακόμη περισσότερο την Ιριδα, αφού γνωρίζει πως εκείνη παρακίνησε τον. εγγονό του να ασχοληθεί μ’ αυτό το πρότζεκτ.

Ο Ανδρέας υποψιάζεται την Ίριδα

Η Ίρις, βλέποντας τις πωλήσεις στην Κούλντογκ να έχουν απογειωθεί μετά την αποτυχία της Χάπιτειλ να λανσάρει τα ίδια προϊόντα, κάνει άλλο ένα βήμα: Προτείνει να ανοίξουν καταστήματα λιανικής και να πωλούν απευθείας στους πελάτες τα προϊόντα τους, ώστε να έχουν μεγαλύτερο κέρδος. Ο Αριστείδης, ενθουσιασμένος από την ιδέα, δίνει έγκριση, ενώ η κοπέλα εκμεταλλεύεται τη φιλοδοξία του, με σκοπό να τον χρεώσει ακόμη περισσότερο εν μέσω μίας πολύ δύσκολης εποχής. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος, όταν μαθαίνει για την πρόταση του Αριστείδη στον γιο του, τον ρωτά γιατί δεν ασχολείται με την οικογενειακή τους επιχείρηση με τα πιτάκια. Όμως, η Ντίνα είναι αντίθετη, αφού θεωρεί πως η Κούλντογκ είναι κολοσσός. Η Βάλια, από την άλλη, έχοντας χωρίσει από τον Φρίντομ, αποφασίζει να βρει κάποιον που να της ταιριάζει περισσότερο. Έτσι πηγαίνει με τη Μαριλένα στο μπαρ του Άρη για ποτό, όπου συναντά τον πρώην αγαπημένο της, ο οποίος εργάζεται πλέον εκεί. Η αμηχανία ανάμεσα τους είναι έκδηλη. Στο μεταξύ, ο Κυριάκος κάνει σαμποτάζ στα μηχανήματα της εταιρείας, έπειτα από προτροπή της Ιριδας. Ωστόσο, παρότι «έρχονται» στην εταιρεία κάποια περίεργα τηλεφωνήματα για προβλήματα στις τροφές, τα μηχανήματα εξακολουθούν να δουλεύουν μια χαρά. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα, η γραμματέας της Κούλντογκ, βρίσκει ένα χαρτί με τις διαστάσεις του παγουριού που είχε παραποιήσει η Ίρις. Αμέσως το δείχνει στον Ανδρέα, ο οποίος παρατηρεί πως οι αριθμοί είναι γραμμένοι με διαφορετικά μελάνια. Τότε αρχίζει να υποψιάζεται πως κάποιος θέλει να βλάψει την επιχείρηση. Το μυαλό του πάει στην Ίριδα, θεωρώντας πως ίσως δεν έχει έρθει στην Κούλντογκ μόνο για να βρει την οικογένεια της. Τότε για πρώτη φορά προσεγγίζει τον Αριστείδη, προκειμένου να του μιλήσει για την κόρη του, λέγοντας του πως θα πρέπει να προσέχει περισσότερο αυτά που του λέει εκείνη. Συγχρόνως, ακόμη και ο Γιώργος θυμώνει με τον Αριστείδη, καθώς τον παραγκωνίζει για πρώτη φορά στις επιχειρηματικές αποφάσεις που λαμβάνει και η σχέση τους πλέον έχει μεγάλη ένταση.

Η Κούβντογκ σε κρίση

Ο Παύλος ξαφνιάζει την Ιριδα, κάνοντάς της μία άκρως δελεαστική πρόταση. Συγκεκριμένα, της ζητά να φύγει από την Κούλντογκ και να δουλέψει για τη Χάπιτέιλ. Ωστόσο, πίσω από την πρόταση κρύβεται ένα σχέδιο, το οποίο ο άντρας, που νοιάζεται για την Κούλντογκ παρότι δουλεύει σε ανταγωνίστρια επιχείρηση, έχει οργανώσει με τον Ανδρέα και την Τατιάνα. Στο μεταξύ η Τατιάνα, θέλοντας να γίνει τέλεια νοικοκυρά, ζητά από τη Μαριλένα να της πει τις συνταγές που άρεσαν στον Παύλο, κάτι που όμως αναλαμβάνει να κάνει π Σεσίλια. Επίσης, αποφασίζει να κάνει μαζί με τη Βάλια μαθήματα κηροπλαστικής. Στο μεταξύ, ο Φρίντομ λαμβάνει τα χαρτιά του διαζυγίου του με τη Βάλια, αλλά δεν θέλει με τίποτα να τα υπογράψει. Την ίδια στιγμή, μπορεί το σαμποτάζ του Κυριάκου και της Ιριδας να μην είχε τα επιθυμητά γι αυτούς αποτελέσματα, αλλά έχει μεγάλες επιπτώσεις σε άλλο κομμάτι της εταιρείας. Τα μηχανήματα παρουσιάζουν διαρροή, με αποτέλεσμα οι τροφές να μη βγαίνουν σωστές και οι πελάτες να παραπονούνται. Έτσι, ο Αριστείδης, χωρίς δεύτερη σκέψη, δίνει εντολή να γίνει διακοπή της παραγωγής, προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στην εταιρεία, διότι αυτό γίνεται ακριβώς τη στιγμή που έχει υπογράψει προκειμένου να αρχίσουν τη λειτουργία τους τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Έτσι, η Ιρις πετυχαίνει τον στόχο της και η Κούλντογκ αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της.