Celebrity News

Έγινε η ανατροπή στην τηλεθέαση: Πρωτιά για την Τατιάνα Στεφανίδου

Η χθεσινή τηλεμαχία της μεσημεριανής ζώνης ανέδειξε νικήτρια την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία άφησε πίσω με διαφορά την Ελένη Μενεγάκη.

Ο λόγος για αυτή την ανατροπή στους πίνακες τηλεθέασης είναι απλός. Η εκπομπή «Μία» επέλεξε να ασχοληθεί με την επικαιρότητα και συγκεκριμένα την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ένα θέμα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, σε αντίθεση με την «Ελένη», η οποία επέλεξε την πεπατημένη και δεν άλλαξε τη ροή της.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τερμάτισε με μέσο όρο 19,9% στο γενικό σύνολο και 19,2% στο δυναμικό κοινό. Στο απέναντι στρατόπεδο, η εκπομπή της  Ελένης Μενεγάκη σημείωσε 14,9% στο γενικό σύνολο ήταν και 17,8% στο δυναμικό κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι η πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που η Τατιάνα Στεφανίδου σημειώνει τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με την Ελένη Μενεγάκη να έρχεται στη δεύτερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Δείτε ΕΔΩ σε ποια περιοχή έδωσαν το όνομα του Νίκου Βέρτη σε δρόμο (φωτό).