Celebrity News
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ποιες άλλες δουλειές έκανε για να επιβιώσει οικονομικά;

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ανθή Σαλαγκούδη, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει άνεργος.
«Σε αυτό είμαι αρκετά τυχερός. Έμεινα άνεργος μόνο ενάμιση χρόνο, όταν ήμουν φαντάρος. Δουλεύω ασταμάτητα, η αλήθεια είναι, χειμώνα καλοκαίρι. Το επόμενο καλοκαίρι θα κλείσω είκοσι χρόνια στο χώρο και μετράω ήδη σαράντα θεατρικές παραστάσεις. Έχω περάσει βέβαια από άπειρες οντισιόν και κάστινγκ στο θέατρο και στην τηλεόραση, στις οποίες με απέρριπταν. Αλλά τα «όχι» που άκουγα δεν με πτοούσαν. Αντιθέτως, με πείσμωναν περισσότερο. Ακόμη και μέσα στην κρίση, όμως, είχα δουλειά. Ακόμα και στην τηλεόραση. Θυμάμαι πως όταν έπαιζα στα Κλεμμένα Όνειρα ήταν το μοναδικό σίριαλ που υπήρχε εκείνη τη σεζόν. Αλλά στην αρχή έκανα και άλλα πράγματα παράλληλα για να τα βγάλω πέρα. Δούλευα για μεγάλο διάστημα νύχτα ως σερβιτόρος και ως μπάρμαν σε διάφορα μαγαζιά στην Αθήνα. Αυτό με βοήθησε πολύ να ωριμάσω και να πατάω πιο γερά στα πόδια μου», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.
Όσο για το αν ένιωσε ποτέ να «παρασύρεσαι» από την αναγνωρισιμότητα, ο ίδιος δήλωσε με ειλικρίνεια «Αυτό πρέπει να σου το απαντήσει κάποιος άλλος από το περιβάλλον μου και όχι εγώ. Μέσα μου, όμως, δεν πιστεύω ότι καβάλησα ποτέ το καλάμι. Επειδή η αναγνωρισιμότητα ήρθε ως φυσικό επακόλουθο μετά από δέκα χρόνια σκληρής δουλειάς στο χώρο, δεν ένιωσα τον εαυτό μου να παρασύρεται. Ακόμη κι όταν το σίριαλ Έχω Ένα Μυστικό για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη είχε πάρει πολύ μεγάλη προβολή και τα φώτα της δημοσιότητας είχαν πέσει στους πρωταγωνιστές, κράτησα χαμηλούς τόνους. Προσπαθούσα απλά να κάνω όσο καλύτερα μπορούσα το ρόλο μου, ως Δημήτρης Παπαμιχαήλ».
Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός μου πριν βγω στη σκηνή»