Celebrity News
ΓΓ Τύπου: Με βαλίτσες έφθασαν οι 8 υποψήφιοι για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

Λίγο μετά τις 07:00 ξεκίνησαν να φτάνουν στη Γενική Γραμματεία Τύπου, οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών και των επιχειρηματιών που θα διεκδικήσουν μέσα στις επόμενες 48 ώρες, άδεια για ένα από τα τέσσερα κανάλια.
Κατόπιν κλήρωσης για την ακριβή ώρα άφιξης, ξεκίνησαν να φτάνουν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Τύπου, οι εκπρόσωποι των οκτώ εταιρειών που διεκδικούν μία από τις τέσσερις άδειες.
Εχοντας μαζί τους από μία μικρή βαλίτσα ο καθένας – αφού ίσως χρειαστεί να παραμείνουν απομονωμένοι στο κτίριο για τις επόμενες 48 ώρες – και χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση εισήλθαν στο κτίριο, το οποίο έχει ήδη εφοδιαστεί με ράντζα και χημικές τουαλέτες.
Πρώτα έφτασαν οι άνθρωποι της Singular Logic, της εταιρείας που έχει αναλάβει το διαγωνισμό.
Η ώρα που θα μπαίνουν στο κτίριο οι εκπρόσωποι των υποψηφίων ορίστηκε κατόπιν της κλήρωσης, και έτσι στις 07:10 μπήκε ο εκπρόσωπος του του STAR Κάρολος Αλκαλάι.
Στη συνέχεια μπήκαν στο κτήριο οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1. Kανονικά ήταν προγραμματισμένο να μπουν στις 07:10, ωστόσο οι Στρατής Λιαρέλης και Θοδωρής Κυριακού τελικά έφθασαν και μπήκαν στο κτίριο αργότερα.
Τρίτος κατά σειρά μπήκε ο υιός του κ. Καλογρίτσα Βλαδίμηρος με εκπροσώπους της ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.).
Ακολούθησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Αμέσως μετά μπήκε στη ΓΓΕΕ ο Κώστας Κιμπουρόπουλος για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.
Σειρά είχε μετά ο κ. Δημήτρης Φουρλεμάδης από τον ALPHA. Σε δήλωση που έκανε στην κάμερα είπε ότι δεν θα έπρεπε να γίνει δεκτή η εγγυητική του κ. Καλογρίτσα και συνέχισε: «Είμαι αισιόδοξος, η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη και είναι και ταπεινωτική γιατί οι συνθήκες δεν είναι καλές».
Προτελευταίος έφθασε ο Ιβάν Σαββίδης
Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει στις 09:00 ενώ αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ακόμη και όταν θα δοθεί η πρώτη άδεια, δεν θα γίνει τίποτα γνωστό.
Οι εκπρόσωποι των καναλιών δεν θα κρατούν τα κινητά τους τηλέφωνα ωστόσο θα υπάρχει τηλέφωνο σε περίπτωση που χρειαστεί να αφήσουν κάποιο μήνυμα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.iefimerida.gr
Διαβάστε ακόμα: Η τρυφερή φωτογραφία του Μαραντίνη με τον γιο του