Celebrity News
Δούκισσα Νομικού: Έτοιμη να ανέβει τα σκάλια της εκκλησίας με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η ζωή της μοιάζει με παραμύθι και κάπως έτσι φαίνεται ότι νιώθει κι εκείνη, σαν πριγκίπισσα αφού η καλή νεράιδα της έστειλε το βασιλόπουλο που της έκλεψε την καρδιά. Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού που συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο και χαίρεται τον έρωτά της με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη.
Ο φωτογραφικός φακός του «YOU» τσάκωσε την όμορφη παρουσιάστρια να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο αγαπημένο της νησί χωρίς το σύντροφό της, της είχε πετάξει αυθημερόν για την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Το ζευγάρι μπορεί να μετρά μόλις εννέα μήνες σχέσης, όμως, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τα Χριστούγεννα.
Εκείνη όπως αποκάλυψε φιλικό της πρόσωπο στο «YOU» είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και ευτυχισμένη και σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια την ωραιότερη μέρα της ζωής της. «Ζω το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής μου, για πρώτη φορά νιώθω τόσο σίγουρη και ασφαλής στην αγκαλιά του Δημήτρη» εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της που τη βλέπουν να είναι πιο καλά από ποτέ και χαίρονται με τη χαρά της φίλης τους.
Το ζευγάρι θα μείνει στο Νησί των Ανέμων μέχρι τα τέλη του μήνα, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν ως την Αμερική και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας, αγαπημένο προορισμό του ζευγαριού.
Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την νεογέννητη κορούλα της (φωτό)