Σχέσεις-Σεξ
Αυτές είναι οι τροφές που δεν πρέπει να φας πριν το σεξ!
Editor's choice
To τρικ των nail experts για τέλεια χέρια και δάχτυλα
Διατροφή
Μάθημα SOS: Μακριά από αυτές τις τροφές, προκαλούν κυτταρίτιδα!
Editor's choice
Η Jennifer Lawrence αποδεικνύει ότι το hair look της Meghan Markle είναι ιδανικό ακόμη και για μια χαλαρή βόλτα στο Manhattan
Home / Celebrity News / Η on air πρόταση της Ράλλη στον ΑΝΤ1-Αυτή είναι η εκπομπή που θέλει να αναλάβει!

Η on air πρόταση της Ράλλη στον ΑΝΤ1-Αυτή είναι η εκπομπή που θέλει να αναλάβει!

Η Νικολέττα Ράλλη μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη ανέλαβαν την πρωινή ζώνη του Ant1 για το καλοκαίρι, παρουσιάζοντας την εκπομπή, “Καλοκαίρι μαζί στις 10”. 

Φαίνεται πως η παρουσιάστρια δεν θέλει να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό τον Σεπτέμβριο, γι΄αυτό και έστειλε το δικό της μήνυμα στον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη. Συγκεκριμένα, εξέφρασε την επιθυμία της να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου,  με την ίδια ομάδα της εκπομπής που παρουσιάζει τώρα.

“Κι όσο περνάν οι μέρες και σκέφτομαι ότι η εκπομπή μας θα τελειώσει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβρη… Δεν θέλουμε να τελειώσουμε κύριε ΑΝΤ1, μη μου παίρνετε την κάμερα, θέλουμε να συνεχίσουμε, το σαββατοκύριακο! Ε μα ναι! Δεν κατάλαβα, εσείς δεν θέλετε να δουλεύουμε; Ε να, τελείωσε παιδιά, έκλεισε! Γιατί ρε παιδιά, είναι ευκαιρία ζωής. Αν δεν πάρουμε το σαββατοκύριακο, ποιος θα τραγουδάει; Δυο φορές το είπαμε σήμερα, δεν μπορεί, ο κύριος Ποφάντης είναι διακοπές; Ξέρετε αν μας βλέπει; Σας πάει πολύ το ξύρισμα σας το καινούριο, το είδα στο Facebook.”, είπε χαμογελώντας!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στο Πρω1νό!

×