Celebrity News

Αλέξης Κούγιας: Η απάντηση στην Εύη Βατίδου για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης – «Η απόφασή μου να διαλύσω έναν γάμο…»

Αλέξης Κούγιας

Μετά τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου στο «Πρωινό μας» σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει επανασύνδεση ανάμεσα σε εκείνη και τον Αλέξη Κούγια, ο δικηγόρος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία απαντά. Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν το 2007, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Μάιρα.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Θέλω να παρακαλέσω τους διάφορους δημοσιογράφους – παρουσιαστές πρωινών, μεσημεριανών και απογευματινών lifestyle εκπομπών να μην χρησιμοποιούν στις ερωτήσεις που υποβάλλουν στην πρώην σύζυγο μου (έχουμε χωρίσει από το έτος 2007) ουδεμία αναφορά που να σχετίζεται μ’ εμένα και την προσωπική μου ζωή.

Δεν έχω καμία διάθεση, μετά τα όσα υπέστην από την πρώην σύζυγό μου και το περιβάλλον της (δικαστήρια για αποκτήματα επί 12 χρόνια, τα οποία τα έχασε όλα και πρέπει να μου πληρώσει και 200.000 ευρώ δικαστικά έξοδα, καταγγελίες στην εφορία, όπου μου καταλογίστηκαν εκατομμύρια ευρώ να πληρώσω και τα οποία έχω εξοφλήσει εργαζόμενος στα δικαστήρια επί 24 ώρες το 24ωρο) να επανέλθει ένα θέμα στην επικαιρότητα, το οποίο μόνο βλαπτικές συνέπειες θα έχει στα δυο υπέροχα παιδιά μας, τα οποία από ηλικίας 15 ετών διαμένουν μαζί μου, γιατί αυτή ήταν η επιλογή τους και χωρίς ποτέ εγώ να τα διεκδικήσω μέσω της δικαστικής οδού.

Όσον αφορά κάποιες εικασίες περί δήθεν επανασυνδέσεώς μου με την πρώην σύζυγό μου και δικές της αναφορές περί τέτοιου ενδεχομένου, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι όχι μόνο τώρα, που έχω προχωρήσει τη ζωή μου, αλλά και ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξε τέτοιο ενδεχόμενο, διότι η απόφασή μου να διαλύσω έναν γάμο, στον οποίον οι ευτυχισμένες στιγμές την τελευταία διετία της επταετούς διάρκειάς του και ειδικά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μας ήταν ανύπαρκτες και δυστυχώς ο λόγος που αυτός ο γάμος διελύθη, δεν έχει καμία σχέση με την ηθική συμπεριφορά ούτε εμού, ούτε της πρώην συζύγου μου και δεν έχει εκλείψει.

Δεν θα επανέλθω και συμβουλεύω τον οιονδήποτε παρουσιαστή ή παρουσιάστρια να μην ξαναασχοληθεί ούτε με τη δική μου ιδιωτική ζωή, ούτε με τη ζωή των παιδιών μου, τα οποία είναι δύο υπέροχα, ταπεινά και με σκληρή προσπάθεια στις σπουδές τους παιδιά, και τα οποία αγαπούν και τους δύο γονείς τους και είναι συγκεντρωμένα καθημερινά στην ολοκλήρωση των νομικών σπουδών τους, στη βελτίωση της υποδομής του γραφείου μας και στην προσπάθεια να τιμήσουν στο μέλλον, τόσο με την προσωπική τους ζωή, όσο και με μία τίμια επαγγελματική τους προσπάθεια το οικογενειακό μας επίθετο».

Το βίντεο με τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου στο «Πρωινό μας»

«Ήθελα πολύ να μιλήσει με καλά λόγια για εμένα. Είμαι στο τώρα εγώ, δεν ασχολούμαι με τα παλιά. Δεν ξέρω αν υπάρχει η σύντροφος. Δεν έχω καταλάβει… Δεν θυμάμαι να έχει κρίνει σχέσεις μου, δεν με νοιάζει το παρελθόν. Το ‘χω ξεχάσει… Εύχομαι να θέσουμε τις σχέσεις μας σε νέα βάση. Εγώ πάντως, η μαμά του Χρήστου και της Μάιρας, νιώθω ότι είναι ωραία και γι’ αυτόν αυτή η στάση. Εγώ επιθυμώ να έχω μια φιλική σχέση μαζί του, δεν ξέρω τι σκέφτεται ο ίδιος. Θα πρέπει να συζητήσω μαζί του, αν θα έδινα μια δεύτερη ευκαιρία», είπε, μεταξύ άλλων, η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε ακόμα:

Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον πατέρα της για τα 16 χρόνια από τον θάνατό του

 Ερωτευμένη η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Είμαι με έναν άνθρωπο και είμαστε πολύ καλά»

 Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Θα συζητήσω μαζί του το ενδεχόμενο μιας δεύτερης ευκαιρίας»