Celebrity News

Αλέξης Κούγιας κατά Σπύρου Μπιμπίλα: «Ποιος είναι ο αυτός ο κύριος και γιατί πρέπει να του απαντήσω;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε σήμερα (16/5) ο Αλέξης Κούγιας και τοποθετήθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή που έκανε στην δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη για τον Μάνο Χατζηδάκι.

Mάλιστα, ανάμεσα στις αντιδράσεις ήταν κι εκείνη του Σπύρου Μπιμπίλα, για τον οποίο ρωτήθηκε ο δικηγόρος.

«Είμαι λάτρης του θεάτρου, το πρώτο μου δε γραφείο ήταν απέναντι από την κεντρική σκηνή του Κουν. Εξαιτίας αυτής της τοπικής σχέσης είχα πολύ με τον αείμνηστο Κουν. Όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι της τέχνης, όταν είναι καθηγητές και διδάσκουν σε σχολές θεάτρου και μουσικής, αυτοί που συναναστρέφονται κυρίως είναι νεαρά παιδιά. Δηλαδή οι μαθητές τους. Από την εποχή του Σωκράτη και του Πλάτωνα συνέβαινε το ίδιο. Ο Λιγνάδης, θέλουν ή δεν θέλουν να το παραδεχθούν, ΄σε πολύ μικρή ηλικία λόγω της εξαιρετικής παιδείας του ήταν δάσκαλος.Ήταν ο νεότερος καθηγητής του Εθνικού θεάτρου. Ήταν επίσης καθηγητής στο Αρσάκειο, το πιο αυστηρό σχολείο ενώ δίδασκε θεατρική τέχνη και στο Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου. Το περιβάλλον του ήταν παιδιά», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ανέφερε: «Ποιος είναι αυτός ο κύριος; Τον έμαθα από αυτή την υπόθεση και είμαι αρκετά μεγάλος. Γιατί πρέπει να απαντήσω εγώ σε αυτό τον άνθρωπο; Ο άνθρωπος αυτός λόγω της αγραμματοσύνης του, πιθανώς γιατί αλλιώς δεν θα μιλούσε έτσι, χρησιμοποιούσε τις εκφράσεις ότι δήθεν εγώ παρέβη τον νόμο και προσέβαλα την μνήμη νεκρού. Ενώ λέμε το ίδιο πράγμα. Εγώ δεν είπα ποτέ να έχουν στο ερωτικό τους περιβάλλον νέα παιδιά. Όποιος είχε κάνει λοβοτομή και είχε αχρηστεύσει τον εγκέφαλο του θα μπορούσε να παρερμηνεύσει με αυτό τον τρόπο τα λόγια μου. Εάν δεν υπήρχε η υπόθεση Λιγνάδη, κάποιοι άνθρωποι δεν θα υπήρχαν ποτέ σήμερα. Μέχρι και διαφημίσεις και συμμετοχή σε σίριαλ εξασφάλισαν, βρίσκουν ευκαιρία κάθε φορά να χρησιμοποιούν το όνομα μου για να τους ακούνε».

Λίγο αργότερα, ο Σπύρος Μπίμπιλας έδωσε την δική του απάντησε και ανέφερε ότι «έχω εκπλαγεί, γιατί ο κ. Κούγιας προσπαθεί εδώ και καιρό να μειώνει. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί. Αν είναι τόσο καλός φίλος του θεάτρου, πώς είναι δυνατόν να μη γνωρίζει έναν ηθοποιό που παίζει εδώ και 45 χρόνια; Είναι δυνατόν άνθρωπος, θεατρόφιλος να μην γνωρίζει εμένα; Τι να πω; Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση που έχει έρθει και να λέει ότι έγινα πρόεδρος εξαιτίας του Λιγνάδη. Εγώ ήμουν πρόεδρος πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του μία φορά. Τον ρώτησα στο τηλέφωνο γιατί τα λέει όλα αυτά για μένα και μου απάντησε ότι θα τα πούμε από κοντά».

Διαβάστε επίσης: 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μιλά αποκλειστικά στο Πρω1νό λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Το παρασκήνιο της παρεξήγησης με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι»

Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζεται η κατάθεση της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού