Celebrity News

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεκαθαρίζει μετά τις δηλώσεις του για την Όλγα Τρέμη -«Πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε μια συνέντευξη που προκάλεσε σε πολλούς ιδιαίτερη εντύπωση με τα όσα είπε.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στον έρωτά του με την Όλγα Τρέμη, στο πώς την γνώρισε και ποια ήταν η κατάληξη της σχέσης τους. «Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, μετά την κυκλοφορία της συνέντευξής του στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μιχάλη Ροδόπουλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha για τους λόγους που προχώρησε στις δηλώσεις που έκανε για την Όλγα Τρέμη, καθώς έπαθε σοκ -όπως η ίδια τόνισε- όταν διάβασε τα όσα είπε.

«Με αυτόν τον συμπαθέστατο δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, έχει ένα ταλέντο. Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή, δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας και στο τέλος μου έθεσε ένα τέτοιο ερώτημα. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως. Γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Καταρχήν το να έχουν σχέσεις δυο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Του περιέγραψα την ιστορία και είχε βγει από πριν, είχα μιλήσει με την Όλγα γύρω από αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μια ιδιωτική οδός που αφορά αυτή και εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Μου είπε ο άνθρωπος ότι ξέρει αυτό και εγώ πιστεύοντας – επειδή τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο που είχε δίπλα – ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Είναι η τελευταία ερώτηση που μου έκανε.

Δεν ζήτησα να δω τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Δεν το κάνω ποτέ. Ένιωθα απόλυτα καλυμμένος. Αν το είχα δει θα έλεγα να μη μπει. Δεν είναι κάτι παράνομο, απλά είναι δικαίωμα της αν ήθελε να τα πει. Είπα στην κουβέντα μια ιστορία, όπως λέω πάντα ιστορίες. Νόμιζα ότι δεν δίνω συνέντευξη. Εγώ ήμουν αφελής, το αποδέχομαι. Τα είπα εν είδη προσωπικής ιστορίας. Νόμιζα ότι τα λέω off the record. Ο λόγος μου είναι πραγματικός, ισχυρός και όχι ένοχος. Οι σχέσεις δυο ανθρώπων είναι χαρά Θεού. Έχει γραφτεί και στο παρελθόν ότι είχαμε σχέσεις».

Διαβάστε ακόμα:

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά την πασχαλινή διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά και το τραγούδι «Φεγγάρι μου»

Ατύχημα για τον Δημήτρη Σκουλό: Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «My Style Rocks»

Θάνος Πετρέλης: Απαντά στις δηλώσεις του Γεράσιμου Γεννατά -«Δεν έχει λόγο να πάρει θέση, είναι ακραίο»