Celebrity News

Συγκλονίζει η Άννα Φλωρινιώτη: «Δεν είπαμε στον αδελφό μου για τη μετάσταση στον εγκέφαλο πριν πεθάνει»

Άννα Φλωρινιώτη, Νίκος Φλωρινιώτης

Η Άννα Φλωρινιώτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για την απώλεια του μικρότερου αδερφού της, Νίκου Φλωρινιώτη, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 39 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Με δάκρυα στα μάτια προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την ασθένεια του αδερφού της, τη μετάσταση που έκανε ο καρκίνος, αλλά και τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο. Ο Νίκος Φλωρινιώτης νοσηλεύτηκε τελευταία φορά ανήμερα της γιορτής του, με την κατάσταση της υγείας του να έχει επιδεινωθεί πολύ.

«Ραγίζει» καρδιές η Άννα Φλωρινιώτη στη συνέντευξη για τον αδερφό της, Νίκο

«Πώς γίνεται να “χάθηκε” ξαφνικά ένας άνθρωπος; Πώς γίνεται να μην γίνει βιοψία σε μία ελιά που αφαιρέθηκε; Αυτό είναι αμέλεια, έχουμε κινήσει τις νομικές διαδικασίες με τον αδελφό μου για τον θάνατο του Νίκου. Πέρασαν 2 χρόνια και αυτό είχε πάει παντού, χάσαμε πολύτιμο χρόνο και αυτό είχε ενεργοποιηθεί μετά την αφαίρεση της ελιάς. Στην αρχή ήταν ένα τίποτα, θα κάναμε μία θεραπεία και θα είχε σωθεί το παιδί…», ανέφερε αρχικά η Άννα Φλωρινιώτη.

«Τον είχε αναλάβει η κυρία Γκόγκα, που είναι κορυφή στην Ελλάδα στα μελανώματα, και μέσα σε 3 μήνες από τη θεραπεία είχαν εξαφανιστεί όλα. Έκανε όμως μετάσταση στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσε να κάνει… στα μηλίγγια, στον εγκέφαλο. Ακόμα και η γιατρός έκλαιγε και έλεγε: μα γιατί; Είχε 2% πιθανότητες να πάει σε αυτό το σημείο και πήγε», είπε στη συνέχεια για τον αδερφό της.

Η Άννα Φλωρινιώτη αποκάλυψε πως ποτέ δεν του είπαν για τη μετάσταση στον εγκέφαλο: «Δεν του το είπαμε ποτέ. Με ρωτούσε γενικά αλλά μου είχε εμπιστοσύνη. Του έλεγα: μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ, δίπλα σου, δεν είναι κάτι, θα το ξεπεράσουμε. Δεν άφησα τους γιατρούς να του το πούνε, γιατί ξέρω ότι ο αδελφός μου δεν είναι δυνατός και θα τον έπαιρνε από κάτω. Σε αυτή την αρρώστια το συναισθηματικό παίζει τον σημαντικότερο ρόλο».

«Όταν είχε ξεκινήσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση, το είχα καταλάβει. Με πήρε η μάνα μου και μου λέει: τρέχα στο Λαϊκό, πάμε το παιδί στα επείγοντα, δεν είναι καλά. Πηγαίνω εκεί και βλέπω τον αδελφό μου που δεν με αναγνώριζε. Του μίλαγα και κοίταγε αλλού. Εκεί έπαθα πανικό.

Κάποια στιγμή έπρεπε να πάει για μαγνητική και έπαθε κρίση πανικού από τον φόβο του και τον γύρισαν πίσω. Τους λέω: σας παρακαλώ, αφήστε με να είμαι μαζί με τον αδελφό μου, για να μη φοβάται. Μου λέει μία γιατρός: άκουσε, κούκλα μου, και που είσαι δίπλα του ούτε σε βλέπει, ούτε σε αισθάνεται. Της λέω: εμένα ο αδελφός μου με αισθάνεται.

Και όντως με άφησαν να μπω, του έλεγα «είμαι δίπλα σου, κάνε αυτό, κάνε το άλλο» και τα έκανε. Ακόμα και όταν ήταν σε κώμα, όταν έμπαινα εγώ στο δωμάτιο, άνοιγε τα μάτια του», κατέληξε η Άννα Φλωρινιώτη.

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Καρράς: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του

Φαίη: «Μουδιασμένοι» οι συνεργάτες στην έναρξη της εκπομπής – «Είναι μία από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Ρομαντικό weekend στην ύπαιθρο – Φωτογραφίες