Celebrity News

Αννίτα Ναθαναήλ: Το ιατρικό λάθος που παραλίγο να της στοιχίσει το πόδι της -«Εκεί ήταν που άρχισε ο Γολγοθάς μου»

Αννίτα Ναθαναήλ

Στους μύθους και τις αλήθειες για τα ιατρικά λάθη ήταν αφιερωμένη η σημερινή εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο Mega, «Όλα για τη ζωή μας».

Η Αννίτα Ναθαναήλ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή και και εξομολογήθηκε ότι ταλαιπωρείται από ιατρικό λάθος μετά από χειρουργική επέμβαση που έκανε στο πόδι της.

Όσα αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ

«Ήταν μία ταλαιπωρημένη άρθρωση, στην οποία είχαν προηγηθεί σε 35 χρόνια άλλες τρεις αρθροσκοπήσεις, οπότε σίγουρα προϋπήρχε μία κατάσταση στο γόνατό μου. Σίγουρα δεν ήταν λόγος να μπω να κάνω ένα ακραίο χειρουργείο. Το χειρουργείο για το οποίο προετοιμάστηκα ήταν κάποια επέμβαση στο μηνίσκο με την προσθήκη κάποιου μοσχεύματος ή τουλάχιστον αυτό μου είχε πει ο γιατρός. Από το χειρουργείο ρουτίνας θα έβγαινα την ίδια μέρα ή στη χειρότερη περίπτωση την επομένη το πρωί, όμως το χειρουργείο κράτησε πάρα πολλές ώρες», αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ και συνέχισε:

«Έμαθα μετά από πολλές ώρες ότι είχε γίνει ολική αρθροπλαστική στο γόνατο μου. Ο γιατρός όταν εμφανίστηκε αργά, μου είπε πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό και από κει και πέρα άρχισε ο Γολγοθάς μου. Στο νοσοκομείο έπαιρνα μορφίνη, οπότε δεν είχα και πολύ ξεκάθαρη εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει με το χειρουργείο. Όταν επέστρεψα στο σπίτι, δυστυχώς, άρχισα να βλέπω ότι η εικόνα του ποδιού δεν ήταν καλή. Το πόδι μου είχε μαυρίσει πάρα πολύ έντονα και όσο περνούσαν οι μέρες χειροτέρευε ο πόνος. Ήμουν στο κρεβάτι για 44 μέρες».

Η επιχειρηματίας πρόσθεσε: «Εντός του μήνα γίνεται η διάγνωση και από την αναισθησιολόγο και από δύο νευρολόγους που με είδαν, ότι έχω σύνδρομο Sudeck που είναι ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο, το οποίο συνήθως συμβαίνει είτε επειδή έχει γίνει ζημιά στα νεύρα, όπως υπήρξε στη δική μου την περίπτωση και έχω χάσει και την αίσθηση του μεγαλύτερου μέρους της κνήμης, ή επίσης όταν υπάρχει ισχαιμικό επεισόδιο. Στη δική μου περίπτωση, αυτό που είπαν οι γιατροί είναι ότι έμεινε πάρα πολύ ωραίο το τουρνικέ, που κλείνει την κυκλοφορία, κατά τη διάρκεια της επέμβασης στο πόδι μου. Ήτανε ιατρικό το λάθος. Επίσης, έχει δύο πλευρές, το ένα είναι το θέμα της υγείας του ποδιού μου, το ότι κόντεψα να χάσω το πόδι μου και το ότι έχω 10 μήνες μετά έχω βλάβη. Το δεύτερό θέμα είναι το ορθοπεδικό δηλαδή το ότι έχει μπει ένα πολύ μεγάλο μόσχευμα που μου περιορίζει πολύ την κίνηση».

Η Αννίτα Ναθαναήλ συνέχισε μιλώντας για τον Γολγοθά που ανέβηκε με αφορμή αυτό το ιατρικό λάθος και τόνισε: «Έχω παράπονο επειδή έχασα τη σχέση με το γιατρό από τη δέκατη μέρα, δεν δεχόταν ό,τι έγινε. Είχα πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Μετά πήγα στο ΚΑΤ».

«Δεν σκέφτηκα να πάω δικαστικά. Αυτή τη στιγμή όλη μου την ενέργεια τη διοχετεύω στο να γίνω καλά», είπε κλείνοντας η επιχειρηματίας.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει ο Ντίνος Σιωμόπουλος: «Θα σκότωνε και εμένα και τα παιδιά μου»

Βίκυ Σταυροπούλου: Οι ευχές στη Δανάη Μπάρκα για τα γενέθλιά της -«Είχαμε τις καταιγίδες μας, αλλά πάντα στέγνωναν»

Το Ναυάγιο: Ο Τρύφωνας πεθαίνει -Η Ειρήνη και ο Ιπποκράτης γίνονται ζευγάρι