Celebrity News

Άντζελα Γκερέκου: Η καρμική σχέση με τον Τόλη Βοσκόπουλο και το μεγάλο παράπονό του

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η ηθοποιός μίλησε για τη συνάντηση και τη σχέση με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η οποία κράτησε 25 χρόνια, ενώ εξέφρασε και το μεγάλο παράπονο του τραγουδιστή.

Για την καρμική συνάντηση με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Εγώ αυτό που κατάλαβα και ένιωσα ήταν ότι ήταν να γίνει, ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση, την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ. Ήταν μία καρμική συνάντηση, σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πολύ να φτάσω επαγγελματικά, όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβω ότι ήταν μοιραίο, με την όμορφη έννοια της λέξης σαν μια αποστολή για κάποιον πολύ ιερό λόγο.

Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα βιώσει ποτέ στη ζωή μου. Μείναμε μαζί 25 χρόνια παρά δύο μήνες, είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και πορεία, παρά τις δύσκολες στιγμές που που δεν προερχόντουσαν από εμάς. Ήρθε και η Μαρία που ήταν το επιστέγασμα κι ότι πιο ευλογημένο και ιερό για αυτή τη σχέση, μας έδωσε με μία σύνδεση που δεν μπορούσε τίποτα να την χαλάσει».

Για τη γνωριμία με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Όταν ήμουν 12 ετών ο μπαμπάς μου άκουγε πολύ μουσική και μεταξύ των καλλιτεχνών που αγαπούσε ήταν και ο Τόλης. Όταν άκουσα τη φωνή του στους μικρούς δίσκους, ένιωθα ότι συγκινούμαι, η φωνή του, η ψυχή που έβγαινε μέσα από αυτή τη φωνή ταίριαξε με τον δικό μου ψυχικό κόσμο και δέθηκα με έναν τρόπο μαζί του και με έναν έρωτα πλατωνικό, χωρίς ποτέ να ενδιαφερθώ να τον γνωρίσω. Πάντα όμως μάθαινα για εκείνον και τον ένιωθα λες και ήταν δικός μου άνθρωπος, ήθελα να είναι καλά.

Την περίοδο που ο Τόλης δεν ήταν καλά, κυρίως στην προσωπική του ζωή αλλά και γενικότερα, εκεί ένιωθα πολύ στενάχωρα, δεν ήθελα να βλέπω αυτόν τον τεράστιο καλλιτέχνη να μην είναι καλά. Έτσι, μοιραία ένα βράδυ, βρεθήκαμε σε μία κοινή παρέα για φαγητό, εκεί έγινε κάτι απόλυτο μαγικό. Εκεί ξεκίνησε το ταξίδι, παρά τους ενδοιασμούς στην αρχή και τις δικές μου ανησυχίες, ήταν τόσο δυνατό το συναίσθημα…

Με φόβισε ότι παρόλο που ήμουν ένα προβεβλημένο πρόσωπο, την προσωπική μου ζωή την κράταγα προφυλαγμένη κι ήμουν χαμηλών και ηπίων τόνων. Ο Τόλης ήταν το αντίθετο, όχι επειδή το επιδίωκε αλλά ήταν ο τρόπο ζωής του, οι έντονες σχέσεις, αυτός ο τεράστιος σταρ είχε όλα τα φώτα πάνω του. Όλη αυτή η προβολή που ήδη υπήρχε για την κατάσταση που βιώνει και τα δικά του προβλήματα και προσωπικά και οικονομικά, σήκωναν ένα πολύ μεγάλο σύννεφο δημοσιότητας και προβολής που με άγχωνε και έβλεπα και πράγματα που με στεναχωρούσαν πάρα πολύ. Επικράτησε όμως ότι θέλαμε να είμαστε μαζί».

Για το μεγάλο παράπονο του Τόλη Βοσκόπουλου

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πω αυτά που θα πω αλλά αν δεν τα πω και τώρα, πότε να τα πω; Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σιωπήσει και γω και ο Τόλης. Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή μπορώ να πω ότι, ναι, πληγώθηκε. Πληγώθηκε από την χώρα του, από την πολιτεία, από το νομικό μας σύστημα, από το δικαστικό σύστημα. Πληγώθηκε από πολλές αδικίες που έγιναν εις βάρος του. Πληγώθηκε από τους δημοσιογράφους, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα δελτία ειδήσεων, τις εκπομπές που γίνονταν που άλλοι σεβάστηκαν αλλά που άλλοι δεν σεβάστηκαν τι ήταν ο Τόλης και πόσα είχε δώσει με την ψυχή του στον χώρο του αλλά και στους ανθρώπους.

Ένας άνθρωπος, που τώρα ναι θα το πω και γω ακόμη δεν το ήξερα αυτό καλά καλά, αλλά όταν έφυγε συνεχώς έρχονταν άνθρωποι και μου το έλεγαν, ότι έδινε σιωπηλά. Βοηθούσε σιωπηλά όποιον είχε ανάγκη, όποιον έχανε το σπίτι του και έβγαινε σε πλειστηριασμό την επόμενη ημέρα, όποιο παιδί είχε πρόβλημα με τις ουσίες. Βοηθούσε, βοηθούσε, βοηθούσε…

Σε σχέση με το χρήμα, ενώ ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους, δεν είχε καμία πρακτική σχέση. Ήταν κοντά του άνθρωποι που τον αγαπούσαν πραγματικά και μπορούσαν λίγο να διαχειριστεί καλά, πήγαινε καλά. Ήταν κοντά του άνθρωποι αρνητικοί που ήθελαν να τον εκμεταλλευτούν, δεν πήγαινε καλά. Όταν λοιπόν είχε ξεσπάσει το θέμα το φορολογικό ήταν δέκα χρόνια πριν στα δικαστήρια. Το πως και γιατί το έβγαλαν και ο πολιτικός κόσμος τότε, ναι θέλω να το πω γιατί το πιστεύω, μέσω των δημοσιογράφων, ότι ξαφνικά “ο σύζυγος της πολιτικού Άντζελας χρωστάει λεφτά στην εφορία”. Αυτό το είχα πει από το 2004 όταν μου ζήτησαν να κατέβω στις εκλογές. Τα φορολογικά δικαστήρια ήταν η συνέπεια ενός διαζυγίου».

 

Διαβάστε ακόμα:

 Celebrity Game Night: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η Σμαράγδα Καρύδη στο Mega

 «Δεν μου έκατσε καλά η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, στεναχωρήθηκα»

 Νίκος Οικονομόπουλος: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του -Όλες οι πληροφορίες