Tips & Trends
Αυτό είναι το πιο hot jacket της νέας σεζόν!
Ζώδια
Αυτό είναι το ιδανικό ραντεβού για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου (Part I)
News & Trends
Αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας και δεν μπορείτε να αποφασίσετε δείτε τις 4 ωραιότερες τάσεις
Διατροφή
2 τρόποι για να «ξυπνήσεις» τον μεταβολισμό σου το πρωί!
Home / Celebrity News / Αποκάλυψη από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Δέχτηκα λογοκρισία από τον Γιώργο Καπουτζίδη!”

Αποκάλυψη από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Δέχτηκα λογοκρισία από τον Γιώργο Καπουτζίδη!”

Στο χθεσινό “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”, ένας 15χρονος ράπερ εμφανίστηκε στη σκηνή και παρουσίασε ένα τραγούδι για το bullying. Ο Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή την εμφάνιση του νεαρού, συγκίνησε, καθώς τόνισε πως και ο ίδιος υπήρξε “διαφορετικό” παιδί, αλλά λόγω της προσωπικότητας του δεν επέτρεψε σε κανέναν να του κάνει bullying. Μάλιστα, τα “έβαλε” με τους γονείς που δεν ενημερώνουν τα παιδιά τους για τη διαφορετικότητα.

«Ήρθες εδώ και είπες ένα τραγούδι για το bullying που γίνεται στο σχολείο και το οποίο το έχουμε λίγο σαν λεξούλα και δεν το έχουμε αναλύσει ποτέ. Και έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν γονείς, οι οποίοι ντρέπονται επειδή το παιδί τους είναι πολύ χοντρό ή επειδή το παιδί τους είναι γκέι, επειδή το αγόρι τους είναι θηλυπρεπές ή το κορίτσι τους είναι πιο ανδροπρεπές. Ντρέπονται, δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο… Και ήθελα να ήξερα, οι γονείς αυτών των παιδιών που ασκούν bullying στα αδύναμα παιδιά, δεν ντρέπονται; Γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται.

Φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο και δεν ασχολείσαι με το πώς θα το στείλεις στο σχολείο; Δεν θα του πεις “αγόρι μου ή κορίτσι μου, δεν θα προσβάλλεις ποτέ και δεν θα θίξεις ποτέ και δεν θα κάνεις ποτέ κακό σε ένα παιδί επειδή σου φαίνεται διαφορετικό, πιο αδύναμο” ή δεν ξέρω εγώ τι; Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί οι γονείς. Και θα έπρεπε να ακούσουν αυτό το τραγούδι και θα έπρεπε να ασχοληθούν με τα παιδιά τους. Και θα έπρεπε να πουν στα παιδιά τους ότι τα άλλα τα παιδιά στο σχολείο οφείλουν να τα σέβονται.

Έχω ακούσει κάτι ανοησίες του στυλ “αυτό το παιδί έχει δύο άντρες για γονείς ή δύο γυναίκες για γονείς! Και θα περάσει δύσκολα στο σχολείο”. Και ποια είναι η λύση; Να μην το στείλουμε στο σχολείο; Η λύση είναι οι γονείς των άλλων παιδιών να πιάσουν τα παιδιά τους και να τους πουν ότι “τον μικρό Γιωργάκη ή τη μικρή Κατερίνα δεν θα τους ενοχλήσεις ποτέ επειδή σου φαίνεται περίεργο που έχει δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες”.

Είμαι φορτισμένος γιατί θεωρώ ότι είναι μια μάστιγα αυτή της κοινωνίας. Έχουν γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες. Έχουν γίνει αυτοκτονίες και τις κρύβουμε και λέμε ότι κάπου γλίστρησε. Λοιπόν, εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό που, ωστόσο, δεν είχα υποστεί bullying. Είχα μια πολύ δυνατή προσωπικότητα και δεν μπόρεσε να μου ασκήσει κάποιος bullying.

Ωστόσο, υπάρχουν παιδιά που έχουν περάσει αυτή την κατάσταση και εξακολουθούν να την περνάνε. Το τραγούδι αυτό που έγραψες είναι πάρα πολύ σημαντικό, οφείλει να ακουστεί, να το ακούσουν οι γονείς αυτών των παιδιών που ασκούν bullying. Να ‘σαι καλά αγόρι μου», είπε στον διαγωνιζόμενο, ιδιαίτερα φορτισμένος.

Το απόσπασμα με τα όσα είπε ο ηθοποιός στο show του ΣΚΑΪ, προβλήθηκε στο Πρω1νό και σχολιάστηκε από τη Φαίη και την όμαδα της εκπομπής. Μετά την προβολή του βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να πάρει θέση για το εν λόγω θέμα και να αποκαλύψει ένα άγνωστο περιστατικό που βίωσε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, το οποίο δεν δίστασε να συγκρίνει με το bullying.

“Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν δύο όψεις. Αυτό που εκείνος υπέστη δεν υπέστη, μέσα από την έντονη προσωπικότητα του ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Τι θέλω να πω; Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega και σωστά και δίκαια ήταν, γιατί έφερε λεφτά στο Mega, γιατί όλες του οι σειρές πηγαίναν πολύ καλά, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε ας πω. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο γιατί δεν θέλω να έρθω σε λεπτομέρειες. Δεν μπορείς λοιπον αυτό που λες να μην κάνουν, να το κάνεις εσύ.”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια εξήγησε ακριβώς το τι συνέβη και ανέφερε πως κινδύνευσε η θέση του στη δουλειά και πως δέχτηκε λογοκρισία από τον Γιώργο Καπουτζίδη. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: 

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Συγκλόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης «Είμαι ένα παιδί διαφορετικό, αλλά είχα δυνατή προσωπικότητα»

×