Celebrity News

Chiara Ferragni: «Σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό από τον Fedez -«Είναι περίοδος κρίσης, η χειρότερη… Είναι πραγματικό»

Chiara Ferragni - Fedez

Στα τέλη του Φλεβάρη κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα σε γνωστή ιταλική ιστοσελίδα, στο οποίο αναφερόταν πως η Chiara Ferragni και ο Fedez αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από πέντε χρόνια γάμου.

«Είχαν καυγαδίσει από το περσινό Sanremo, η ιστορία αγάπης μεταξύ τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η Influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Fedez ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι», έγραφε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Dagospia.

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη, η Chiara Ferragni παραχώρησε συνέντευξη στο talk show «Che Tempo Che Fa» στην ιταλική τηλεόραση και παραδέχτηκε πως ο γάμος της περνάει κρίση, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή. Παράλληλα, απάντησε και για το σκάνδαλο με το κέικ Pandoro.

«Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Fedez και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι», αποκάλυψε αρχικά η γνωστή influencer.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, όμως αυτή είναι η χειρότερη. Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Fedez ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

Τέλος, η Chiara Ferragni τόνισε όσον αφορά στο σκάνδαλο με το κέικ Pandoro: «Τρέμω λίγο, ήταν μια δύσκολη περίοδος που κράτησε δυόμισι μήνες. Αλλά η ιστορία μου είναι μικρή σε σύγκριση με τις τραγωδίες που συμβαίνουν στον κόσμο, βρέθηκα στο επίκεντρο ενός κύματος μίσους. Νομίζεις ότι κάποιος σαν εμένα είναι έτοιμος. Τίποτα όμως δεν σε προετοιμάζει για βία, ήταν δύσκολο ακόμα και για μένα αν και ήμουν κάτι παραπάνω από προετοιμασμένη».

Παρακάτω η συνέντευξή της:

Διαβάστε ακόμα:

Josephine: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τις φήμες χωρισμού από τον Νίνο

Αθηνά Οικονομάκου: Παίρνει διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο; Η απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούν

Στέλιος Ρόκκος: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του αδερφού του -«Η θάλασσα έχει τελειώσει για μένα -Σκέφτομαι να φύγω από τη Λήμνο»