Celebrity News

Χώρισε η Αθηναΐς Νέγκα – Τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον Γιάννη

Τίτλους τέλους αποφάσισαν να ρίξουν στον γάμο τους η Αθηναΐς Νέγκα και ο σύζυγός της, Γιάννης. Το γνωστό ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2017 ενώ το 2018 ήρθε στη ζωή η κόρη του. Μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μέσα από το Instagram.

Ειδικότερα, η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον Γιάννη και μίλησε για τη φθορά στις σχέσεις και τον χωρισμό, θέλοντας έτσι να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της γι’ αυτή την αλλαγή στη ζωή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega

 Όσα έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα

«Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλακίες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες.

Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα,να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega

Η Αθηναΐς Νέγκα είχε 14 χρόνια διαφοράς από τον σύζυγό της και σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για την ηλικιακή διαφορά: «Δεν θα μπορούσα να έχω σχέση με έναν συνομήλικό μου για έναν πρακτικό λόγο. Όταν βρέθηκα χωρισμένη στα 39 μου ανακάλυψα ότι έβγαινα με ανθρώπους που ήταν συνομήλικοί μου ή λίγο μεγαλύτεροι και ήταν χωρισμένοι. Το δύσκολο ήταν διαζύγιο, πρώτος γάμος, παιδιά, αυτή είναι η πιο δύσκολη “πίστα”, όποια τα καταφέρνει εκεί της βγάζω το καπέλο.

Εγώ όμως είδα ότι δεν μπορούσα εκεί γιατί δεν διεκδικώ πάρα πολύ καλά το χώρο μου στις σχέσεις. Οπότε το τα αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει παιδιά, μπορεί να μην έχει κλείσει καλά τη σχέση του, διεκδικούν οι πρώην σύζυγοι τον σύζυγο. Πρέπει να γίνεις μητριά παιδιών, ενώ ο πατριός είναι ένας κουλ τύπος, αν παίζει καλά το ρόλο του, που είναι σαν θείος, η μητριά έχει μεγαλύτερη τριβή».

Ακόμα, η Αθηναΐς Νέγκα είχε εξομολογηθεί στην Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν πολύ ανώριμη στο κομμάτι των σχέσεων με τους άντρες. Έχω άγχη και ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Μου περνάει από το μυαλό ότι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου μπορεί να φέρει και το τέλος στη σχέση».

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ένα βήμα πριν από τον χωρισμό

 Ρούλα Ρέβη: «Ήρθε και μας έκανε να βλέπουμε συνεχώς τα ελαττώματά μας»

 Μαρία Μπεκατώρου: «Είχα μπροστά μου ένα σωρό μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα»