Celebrity News

Χρηστίδου για Μουζουράκη: «Θα μπορούσε να στείλει εξώδικα, εμείς δεν θα είμαστε στον γάμο του»

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε το βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube ο Πάνος Μουζουράκης, μέσα από το οποίο έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να μην βρεθούν στον γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη προκειμένου να εξασφαλίσουν πλάνα και δηλώσεις αυτή τη σημαντική για εκείνον ημέρα.

«Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμο 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή… Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω.

Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω», αναφέρει μεταξύ άλλων σε αυτό ο Πάνος Μουζουράκης.

Το εν λόγω βίντεο σχολίασε μέσα από την εκπομπής της στο Mega και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αποκάλυψε ότι δε θα στείλει τελικά συνεργείο στον γάμο του τραγουδιστή παρά το γεγονός ότι είχε γίνει προεργασία για να πάνε.

«Πιστεύω ότι λέει ακριβώς αυτό που πιστεύει με τον δικό του τρόπο. Όντως με χιουμοριστική δομή. Θα μπορούσαν να λείπουν κάποιοι χαρακτηρισμοί, όπως το “ξεδιάντροποι” που κι εμένα δεν μου άρεσαν. Αλλά επειδή βάζει το “κάποιοι” νομίζω ότι πάει σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν τους βάζει όλους νομίζω», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Είχαμε κλείσει τα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία και την ομάδα, αλλά προφανώς δε θα στείλουμε κάμερα. Είχαν πληρωθεί πολλά πράγματα αλλά αυτό μπορεί να γίνει πολλές φορές. Το θέμα ποιο είναι; Λέει ο ίδιος ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε και να μην σεβαστείτε αυτό που ζητάω, δεν θα σας διώξω με τις κλωτσιές. Αυτό λέει.

Το θέμα είναι γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να μην πάμε στον γάμο του Μουζουράκη; Αυτό αναρωτιέμαι. Γιατί το συζητάμε όλη την εβδομάδα και μας είναι τόσο δύσκολο; Είναι πάρα πολύ προσωπική στιγμή. Για μένα ήταν πάρα πολύ καλός ο χειρισμός του επικοινωνιακά, θα μπορούσε να στείλει εξώδικα».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Μαριλούς Κοζάρη λίγο πριν τον γάμο με τον Πάνο Μουζουράκη

Κώστας Φραγκολιάς: Σε αυτή την επιτυχημένη σειρά του Alpha θα παίξει τη νέα σεζόν -Συνεχίζει στο «Happy Day»;

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Στην Αίγινα για τον γάμο Μουζουράκη και Κοζάρη -Ποιοι άλλοι βρέθηκαν εκεί