Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 6 Ιουνίου 2020!
Επιδερμίδα
Argan oil, το μυστικό όπλο για την περιποίηση της επιδερμίδας -Δείτε πως θα το χρησιμοποιήσετε!
Tips & Trends
Πώς θα αντιγράψεις το στιλ της Hailey Bieber; Δες εδώ τα tips που θα σε βοηθήσουν! (VIDEO)
Μακιγιάζ
Ήρθε η στιγμή να απλώσετε ένα έντονο πράσινο μολύβι στα μάτια -Δείτε τα καλύτερα!
Home / Celebrity News / Χρίστος Αντωνιάδης: Αποκαλύπτει για το χωρισμό και την επανασύνδεση με τη γυναίκα του! «Είχαμε μια ένταση που…»

Χρίστος Αντωνιάδης: Αποκαλύπτει για το χωρισμό και την επανασύνδεση με τη γυναίκα του! «Είχαμε μια ένταση που…»

Πριν λίγο καιρό ο Χρίστος Αντωνιάδης είχε αποκαλύψει πως ο γάμος του δεν περνά τις καλύτερες μέρες του, κάνοντας πολλούς να μιλούν για χωρισμό από την κατά 18 χρόνια μικρότερη σύζυγο του Αφροδίτη Τσώνου. Ωστόσο πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η προσπάθεια επανασύνδεσης που κάνει το ζευγάρι.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη για τα όσα συνέβησαν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, αλλά και το ταξίδι που έκαναν στο εξωτερικό…

“Είπα ότι ο γάμος μου έχει κρίση, όχι ότι χώρισα. Διαφωνούσαμε σε πολλά, είχαμε μια ένταση που κατέληξε στο να φύγει η γυναίκα μου από το σπίτι. Γύρισε και είμαστε σε μία κατάσταση διαλόγου. Προφανώς με πείραξε που έφυγε γι’ αυτό βγήκα στα κανάλια για να ξαναγυρίσει”, είπε αστειευόμενος.

“Δεν μας έχει τελειώσει. Μείναμε χωριστά κανένα μήνα. Το σπίτι ήταν άδειο. Της γυναίκας μου δεν της άρεσε που είπα δημοσίως για την κρίση. Πάντα ήμουν πολύ ειλικρινής στις συνεντεύξεις μου σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες που ό,τι μπούρδα τους κατέβει στο κεφάλι τη λένε”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Το μήνυμα της Φαίης μας για το Make A Wish Greece

«Η Έλλη Στάη σηκώνει το φρύδι πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα φρύδι σηκωμένο»

Ο Λευτέρης Χαρίτος για τις “Άγριες Μέλισσες”: Η σκηνή που τον έκανε να κλάψει και η αποκάλυψη για τη Δανδουλάκη

×