Celebrity News

Χρήστος Μάστορας για X-Factor: «Δεν στεναχωριέμαι όταν απορρίπτω κάποιο από τα παιδιά»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (16/3) ο Χρήστος Μάστορας στην Δανάη Μπάρκα !

Ο frontman του group «Μέλισσες» μίλησε -μεταξύ άλλων- για την πρεμιέρα του X-Factor, για τα επαγγελματικά του, αλλά και για την οικογένειά του.

«Η Μαρίζα Ρίζου με αποκαλεί “ξινιόλα”. Όταν ζορίζομαι, όταν κάτι δεν μου αρέσει, το λέω. Στο X-Factor ψάχνουμε αυθεντικότητα. Κάτι που να πηγάζει από την ψυχή του κάθε ταλέντου που βλέπουμε. Ο Μιχάλης με τον Στέλιο είναι σαν τους παππούδες στο The Muppet Show. Η Μαρίζα δεν είναι καθόλου αυστηρή και λέει “συγγνώμη” στα παιδιά. Δεν στεναχωριέμαι όταν λέω σε κάποιο από τα παιδιά “ευχαριστούμε, γεια σας”, γιατί θα ήθελα κι εμένα να μου λένε την αλήθεια για να γίνομαι καλύτερος» δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Μάστορας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχουμε τρομερά ταλέντα στο X-Factor και προσωπικότητες. Έχω κερδίσει ήδη δυο φορές, οπότε πηγαίνω χαλαρά φέτος. Και να μην κερδίσω, δεν θα με πειράξει, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσω».

Για τις «Μέλισσες» και την απήχηση που έχει το συγκρότημα στον κόσμο, ο ίδιος είπε: « Όταν ξεκινήσαμε ως μπάντα δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα έχει τόση διάρκεια η φάση μας. Πιστεύαμε πάρα πολύ στο πρώτο τραγούδι, στο πρώτο single. Την εποχή του “Έλεγες” αισθανόμουν ότι, έδινα πολλά παραπάνω από όσα έπαιρνα από αυτό που συνέβαινε. Νομίζω πως η κατανόηση από τα παιδιά ήταν αυτή που με βοήθησε. Μοιράστηκα την ανησυχία μου το αν δηλαδή θα μπορώ να ανταπεξέλθω και στο πόση προσοχή λαμβάνω εγώ, σε συνάρτηση με το ποσά δίνω γι’ αυτήν τη μπάντα.

Ήθελα κατανόηση, ήθελα να νιώσουν, αυτό που αισθάνομαι εγώ πάνω στην σκηνή, γιατί είναι λίγο διαφορετικό για τον frontman. Νομίζω έχουμε πια ξεπεράσει το γεγονός ότι ο πήχης αυτής της μπάντας είναι πολύ ψηλά. Δεν κάνουμε μουσική για την επιτυχία, αλλά για να περνάμε καλά εμείς πάνω στο stage και να μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας. Μπορεί η επιτυχία να σταματήσει να συμβαίνει αύριο. Το έχουμε αποδεχτεί αυτό. Θα το αντιμετώπιζα ήρεμα. Οι “Μέλισσες” δεν μπορεί να παύουν να υπάρχουν επειδή δεν έχουν ανταπόκριση, θα πρέπει να είναι επιλογή τους».

Για την οικογένειά του και στη σχέση του με τα social media, είπε στο τέλος: «Eίμαι πολύ της οικογένειας. Νομίζω από εκεί ξεκινάνε όλα. Αν έχεις καλή σχέση με την οικογένειά σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στη ζωή σου. Το σκέφτομαι δεκαπέντε χιλιάδες φορές, όταν πάω να ανεβάσω κάτι στα social. Πάντα κάθομαι διαβάζω σχόλια, κακώς το κάνω. Φοβάσαι να εκφράσεις απόψεις που μπορεί να φαντάζουν ακραίες εκ πρώτης όψεως, αλλά είναι απλά η αρχή ενός διαλόγου. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε εχθροί, να πετάμε πέτρες ο ένας στον άλλον».

Δείτε το βίντεο:

 Διαβάστε επίσης:

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί, θα είμαι πολύ καλός μπαμπάς»

Δημήτρης Παππάς – Άννα Μπεζάν: Αγκαλιασμένοι σε βραδινή έξοδό τους!

Γιάννης Καλλιάνος: Θετικός στον κορονοϊό -Το μήνυμά του στα social media