Celebrity News

Δανάη Μπάρκα: Απαντά στους επικριτές της για τα Τέμπη – «Όταν παραφράζεται κάτι…»

Δανάη Μπάρκα

Αναμφίβολα, η Δανάη Μπάρκα αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, ωστόσο, αυτή τη φορά, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων εξαιτίας ενός διαλόγου που είχε με τον Τίμο Ζαχαράτο στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ανήμερα του συλλαλητηρίου για τα Τέμπη, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

«Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;», ρώτησε η Δανάη Μπάρκα τον Τίμο Ζαχαράτο, με τον ίδιο να της απαντά: «Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα». Τότε, η παρουσιάστρια αποκρίθηκε: «Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;».

Η Δανάη Μπάρκα απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για το δυστύχημα στα Τέμπη

Το πρωί της Παρασκευής 1/3, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της. Η παρουσιάστρια, νιώθοντας αδικημένη, απάντησε στους επικριτές, τονίζοντας πως παραφράστηκαν τα λεγόμενά της.

«Τα τελευταία 2 24ωρα έχει γίνει μία παράφραση ενός πράγματος που μας έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Εμένα εννοώ. Μιλάω για πέντε δευτερόλεπτα μίας εσωτερικής συζήτησης που ίσως κακώς εκτέθηκε μεταξύ εμού και του Τίμου Ζαχαράτου, ο οποίος δεν ξέρει καν ότι αυτή τη στιγμή τοποθετούμαι.

Τα social media και οι άνθρωποι γενικότερα, είναι ένα μέσο το οποίο λύνουν και γιγαντώνουν παθογένειες. Και καλά κάνουν. Έχουμε δει ότι έχουν αλλάξει καταστάσεις μίας ολόκληρης χώρας μέσω των social media. Είμαι ένας άνθρωπος που τα χρησιμοποιώ, τα αγαπάω, όταν εκείνα βοηθούν.

Όμως όταν παραφράζεται κάτι, ειδικά σε ανθρώπους που μία ώρα πριν μιλάω για το θέμα των Τεμπών, έχουν ασχοληθεί με αυτό και εμείς έχουμε αποδείξει παροτρύνοντας τους πάντες να μην ξεχνούν, θεωρώ ότι είναι λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του Κυκλώνα για κάτι που πραγματικά έχει παραφραστεί και βασίζεται σε μία προχθεσινοβραδινή συζήτηση.

Θα ήθελα αυτή τη στιγμή να σας παρακαλέσω να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα που έχει γίνει έναν χρόνο πριν. Σας λέμε κάθε μέρα για το site που μαζεύονται υπογραφές και να σταλεί αυτό εκεί που πρέπει, να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι κι αυτές οι ψυχές και να μην εκτροχιάζουμε το μυαλό μας από την ουσία των πραγμάτων και από το ότι κάποιοι άνθρωποι υποφέρουν.

Το τι είμαστε το ξέρουμε όλοι πολύ καλά και το δείχνουμε μέσω της εκπομπής. Ήμασταν οι πρώτοι που βρεθήκαμε εκεί πέρσι γιατί μας σόκαρε όλο αυτό. Να μην ξεχνάμε τι έχει δείξει ο καθένας για πέντε δευτερόλεπτα, όλοι δείχνουμε έμπρακτα τι είμαστε, τι προσπαθούμε να κάνουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτούς τους ανθρώπους που υποφέρουν.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο αλλά καμιά φορά όταν συμβαίνει κάτι που νιώθεις ότι είναι κατάφορη αδικία, θες και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρδής – Σκαφίδα: «Η κρίση στον γάμο μετά τον ερχομό του γιου μας ήταν έντονη»

Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου που γνώρισα τη Φαίη» -Η εξομολόγηση για το διαζύγιο

Άννα Μπεζάν: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο γάμου με τον Δημήτρη Παππά -«Εμένα ρωτάς; Αυτόν πάρε τηλέφωνο»