Celebrity News

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη – Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ είμαι ο δημοσιογράφος που ανέφερε η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της»

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται σε εξέλιξη, με την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου να συνεχίζεται. Η υπόθεση του ηθοποιού μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και έτσι καθημερινά κάμερες και δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω από το δικαστήριο και το σπίτι του ζευγαριού, επιδιώκοντας να αποσπάσουν μια δήλωση.

Η Ελπίδα Νίνου όλο αυτό το διάστημα στέκεται διακριτικά στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη και τον στηρίζει. Στην κατάθεσή της η ίδια αποκάλυψε πώς ενημερώθηκαν με τον σύζυγό της για τις καταγγελίες που επρόκειτο να γίνουν εις βάρος τους. Ειδικότερα, είπε:

«Οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τμήμα τους. Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε τον Γιώργο Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και ο Γιώργος Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σοφό και μας είπε να κάνουμε ένα εξώδικο».

Το πρωί της Παρασκευής 9/9 ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο παρουσιαστής ανέφερε στον αέρα του Πρω1νού ότι ίσως είναι εκείνος ο δημοσιογράφος που ανέφερε η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της, καθώς είχε επικοινωνήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη λίγο πριν δουν το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες εις βάρος του.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρω1νού

«Θέλω να κάνω μία αποκάλυψη που θα την πω για πρώτη φορά. Επειδή ακούστηκε χθες στο δικαστήριο, θέλω να πω ότι το πιθανότερο είναι ο δημοσιογράφος, στον οποίο αναφέρθηκε χθες η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της να είμαι εγώ. Και το λέω για πρώτη φορά αυτό.

Πέρσι λοιπόν, όταν υπήρχε αυτό το κύμα καταγγελιών στο πλαίσιο του metoo, εγώ τον Πέτρο Φιλιππίδη τον γνώριζα τόσα χρόνια από τις συνεντεύξεις. Ήταν ένας άνθρωπος που, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, γιατί τώρα όλοι κάνουν τις κότες, πουλούσε σαν τρελός και όλοι τον θέλαμε στις εκπομπές μας. Επίσης είμαι από τους ανθρώπους που με καλούσε στις πρεμιέρες και πήγαινα, δεν το παίζω εγώ ότι κρύβομαι.

Στο πλαίσιο αυτό και στο πλαίσιο του ρεπορτάζ είχαν έρθει εδώ στο γραφείο οι πληροφορίες ότι κάποιες κυρίες, είχαμε μάθει και ποιες είναι, ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις στον Πέτρο Φιλιππίδη. Είχαν αποταθεί σε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία. Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όταν τον έπαιρνα τηλέφωνο, το σήκωνε. Στο πλαίσιο του επαγγέλματος είχαμε μία γνωριμία, δεν ήμασταν φίλοι. Μιλήσαμε αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τι είπαμε, γιατί γίνεται μία πολύ σημαντική δίκη.

Με ρώτησε αν ακούγονται αυτά και του απάντησα πως είναι δύσκολο να το πω αλλά ναι ακούγονται αυτά. Μου είπε κάποια πράγματα προσωπικά, δεν μπορώ να τα πω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου είπε είναι ότι δεν είναι βιαστής και θα το υποστηρίξει και στο δικαστήριο. Η δικαιοσύνη θα κρίνει τι θα συμβεί. Περνάει δύσκολα ο Πέτρος Φιλιππίδης το βλέπω, αλλά και οι γυναίκες αυτές πέρασαν πολύ δύσκολα.

Όταν ακούστηκε για δημοσιογράφο χθες, σφίχτηκα. Μετά το σκέφτηκα και είπα γιατί να μην το πω. Ανθρώπινο είναι. Δεν φταίμε εμείς που κάνουμε τη δουλειά μας με τους ηθοποιούς, αν στην πορεία αποδειχθεί ότι κάποιοι έχουν κάνει κάτι».

Διαβάστε ακόμα:

 Love Island: «Μπλοκαρισμένο» το reality – Γιατί δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα

 Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, απαντά για τη σχέση της με τον Πέτρο Ιακωβίδη

 Συγκλονίζει η Αντιγόνη Ανδρεάκη: «Έχω καρκίνο στον μαστό. Η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει»