Celebrity News

Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Ήταν πάντα δίπλα μου, όλο αυτό το περάσαμε μαζί» -Η αίτηση αποφυλάκισης

Βασίλης Δημάκης

Τον περασμένο Μάιο η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου και ο αρραβωνιαστικός της, Βασίλης Δημάκης υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης μέσα στις φυλακές.

«Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία.

Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό», είχε δηλώσει η Ερασμία Μάνου στην κάμερα του «Happy Day» όταν είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον Βασίλη Δημάκη.

Την Παρασκευή 3/11 ο Βασίλης Δημάκης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 μέσα από τη φυλακή και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που πέρασε πρόσφατα, στη σχέση του με την Ερασμία Μάνου, στη Σοφία Βόσσου αλλά και στην αίτηση αποφυλάκισης.

«Είμαι καλύτερα, απλά είχα 14 μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο. Είχα μία οξεία νεφρική ανεπάρκεια, λόγω μάλλον των απεργιών, απ’ ό,τι φαίνεται, της δίψας πιο πολύ και όχι της πείνας και νοσηλεύτηκα αρκετά δύσκολα, την πρώτη εβδομάδα ήμουν σε κίνδυνο. Ευτυχώς δόθηκε άδεια -που προβλέπεται από το νόμο- στη συμβία μου, στον άνθρωπο μου και ήταν δίπλα μου συνέχεια, αλλιώς δεν ξέρω πώς θα το περνούσα, ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν πάντα δίπλα μου, μου κρατούσε το χέρι, όλο αυτό το περάσαμε μαζί και ήταν πολύ παρήγορο για μένα αυτό. Η άλλη μου μισή ίαση ήταν αυτή.

Συναισθηματικά εμένα με βοήθησε σε υπέρτατο βαθμό αυτό το πράγμα γιατί δεν ξέρω ειλικρινά πως θα το περνούσα μόνος μου όλο αυτό το πράγμα. Αστειευόμενοι κιόλας λέμε, “εντάξει, με παντρεύτηκες στον Κορυδαλλό και πρώτη νύχτα του γάμου στο Τζάνειο ξέρω ‘γω”. Γελάμε μεταξύ μας… Την αγαπώ τόσο πολύ», εξομολογήθηκε αρχικά ο Βασίλης Δημάκης.

Σας έχει περιγράψει πώς είναι το σπίτι;

Ναι, το έχω δει σε στικάκι USB που έχει στείλει και το έχω βάλει στην τηλεόραση, σαν λουκούμι είναι. Μία χαρά το σπίτι, είναι μια χαρά υπέροχο. Μας χωράει εμάς και μια γωνίτσα να είχαμε, μια καμαρούλα, έχουμε τόση αγάπη μεταξύ μας… Με το καλό να σηκωθώ να φύγω από εδώ και να ρίξω μαύρη πέτρα που λένε, να τελειώνω. Να προχωρήσω τη ζωή μου, να κάνω ένα παιδάκι.

Το τελευταίο διάστημα μαζί με τον δικηγόρο μου Χάρη Λαδή, προσπαθούμε να μας αναγνωρίσουν τα ημερομίσθια από τις σπουδές μου, το πτυχίο μου και τα λοιπά, έτσι ώστε να φτάσω στο σημείο και να θεμελιώσω δικαίωμα αποφυλάκισης γιατί θα έπρεπε να έχω αποφυλακιστεί ήδη προ πολλού. Ελπίζω να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε όταν περάσετε την έξοδο του Κορυδαλλού;

Θέλω να πάω να καθίσω στο μπαλκόνι μας, να ξαπλώσουμε και να βλέπουμε πάνω τα αστέρια αν έχει ξαστεριά, να παίρνω αγκαλιά την γυναίκα μου. Έχουμε κάνει ήδη αίτηση στον Κορυδαλλό και περιμένουμε απάντηση.

Η σχέση σας πώς είναι με την κυρία Βόσσου;

Υπεροχότατες σε υπερθετικό βαθμό. Την αγαπώ πολύ την Σοφία, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μία υπέροχη επαγγελματίας τραγουδίστρια, τα πάντα.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω οδηγείται στο κρατητήριο -Ο Φίλιππος μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Συγκλονίζει η Τάμτα: «Θυμάμαι εικόνες του στρατού και των τανκς να περνάνε έξω από το σπίτι μου στη Γεωργία»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Είχα πάει να δω τη Bουγιουκλάκη στο νοσοκομείο στο τέλος της ζωής της και της είπα…»