Celebrity News

Δημήτρης Σαμόλης για πρώτη φορά: «Σήμερα κλείνω έναν χρόνο χωρίς να πιώ σταγόνα αλκοόλ, δεν μπορούσα να το ελέγξω»

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, Δημήτρης Σαμόλης, έκανε μια εξομολόγηση για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του και αναφέρθηκε στη μεγάλη του νίκη, το γεγονός πώς εδώ και έκαν χρόνο δεν έχει πιει καθόλου αλκοόλ.

«Σήμερα κλείνω έναν χρόνο χωρίς να πιω σταγόνα αλκοόλ. Πίστευα πως είναι ακατόρθωτο. Έλεγα: Τι θα κάνω, θα βγαίνω και δεν θα πίνω; Δεν μπορούσα να το ελέγξω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Σαμόλης

«Οι φίλοι μου νομίζω δεν είχαν αντιληφθεί το μέγεθος της εξάρτησής μου. Έβλεπαν απλώς έναν τύπο που έκανε όλο αστεία. Στην πραγματικότητα προσπαθούσα να μουδιάσω τον πόνο μου, κάνοντας τον χαρούμενο στις παρέες και κακοποιώντας τον εαυτό μου», συνέχισε.

«Τους πρώτους μήνες υπέφερα αλλά όσο περνούσε ο καιρός έβρισκα κάτι που είχα χάσει με το ποτό: τον μικρό, ανέμελο εαυτό μου, που ήταν χαρούμενος και μόνο που υπήρχε. Αξίζει αυτό το ταξίδι. Αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Κι αν δεν μπορούμε μόνοι μας, ζητάμε βοήθεια», κατέληξε.

Μια ματιά ακόμα:

Πέθανε η δημοσιογράφος του Alpha, Ηρώ Καριοφύλλη

Τι τηλεθέαση σημείωσαν τα MAD VMA 2025;

Stan: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του -«Ο σύντροφος που επιλέγουμε να έχουμε είναι ο καθρέφτης μας»

Σταμάτης Φασουλής: «Η Βουγιουκλάκη μού διηγήθηκε όλη της τη ζωή, τρόμαξα, πέρασε πολύ άσχημες φάσεις»